Search Menu
Viewings
 • Måndag 24 oktober 18:15-18:45

  Öppen visning

 • Söndag 23 oktober 12:00-12:45

  Öppen visning

Book a viewing
Stockholm / Kungsholmen
Garvargatan 22, 3 tr
Utgångspris: Calculation 12 225 000 kr
Make a bid
Enclosed: 151 kvm
Community fee: 8 002 kr/mån
Rooms: 5,5 rum, varav 4 sovrum
Floor: 3 av 6 (Hiss finns)

Stockholm - Kungsholmen / Garvargatan 22, 3 tr

Representativ funkis-5,5:a intill Kungsholmstorg!

Med ett fantastiskt och ostört läge invid Landstingsparken och Kungsholmstorg ligger denna optimalt planerade och högt belägna hörn-5,5:a om 151 kvm med kungsbalkong och öppen spis. Lägenheten har smakfulla materialval som samverkar med tidstypiska 30-tals och funkisdetaljer. Bostaden har ett generöst och öppet vardagsrum med ett härligt ljusflöde från stora fönsterpartier åt både söder och väster som bl.a. ger en härlig sjöutsikt. Intill vardagsrummet ligger ett större sällskapsrum som med fördel kan nyttjas som ett extra sovrum för den som önskar. Tilltalande och fullt utrustat kök från Saari med med matplats för större sällskap. Fyra sovrum i varierande storlekar där två har utgång till kungsbalkong. Stilrent och helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Detta är ett unikt boende som bör upplevas. Varmt välkommen på visning!

Matsal / vardagsrum
Matsal / vardagsrum
Vardagsrum mot Landstingsparken
Vardagsrum mot Landstingsparken
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Kök
Kök
Sällskapsrum / Sovrum 4
Sällskapsrum / Sovrum 4
Master bedroom
Master bedroom
Underbar utsikt i söderläge från Master bedroom
Underbar utsikt i söderläge från Master bedroom
Badrum
Badrum
Sovrum 1
Sovrum 1
Kungsbalkong i västläge.
Kungsbalkong i västläge.
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Kungsbalkong
Kungsbalkong
Duschrum
Duschrum
Inre hall
Inre hall
Entré
Entré
Fasad
Fasad
Description of rooms
 • Hall
  Tre trappor upp i denna välskötta fastighet välkomnas ni av en entré med stengolv med golvvärme och plats för avhängning för ytterkläder och skor. Förvaring finns också i flertalet garderober.
 • Livingroom
  Stort vardagsrum med social och öppen planlösning mot köket som skapar rymd. Två stora fönsterpartier med originaldetaljer och härlig utsikt mot Landstingsparken ger gott om ljusinsläpp och gör både vardagsrummet och köket till en självklar plats för umgänge i goda vänners lag. Möblera med soffgrupp framför den trevliga öppna spisen, samt med tv-möbel och andra trivselmöbler. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett. Detta är ett rum att trivas i!
 • Sällskapsrum/Extra sovrum
  Perfekt sällskapsrum som med fördel kan nyttjas som extra vardagsrum, arbetsrum eller ett fjärde sovrum. Här finns även stammar för den som skulle önska ett extra badrum/WC.
 • Kitchen
  Det moderna köket från Saari har noga utvalda materialval och interiörer. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys från Siemens, ugn och gashäll från SMEG, integrerad fläkt och diskmaskin från Bosch. Goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp med släta, vita luckor. Det färgstarka stänkskyddet i gul kulör ger köket en härlig karaktär. Här ryms också matbord med plats för hela familjen.
 • Master bedroom
  Underbart sovrum med stort fönsterparti i söder med fint ljusinsläpp. Här finns utrymme för dubbelsäng och annat möblemang. Klassisk fiskbensparkett och vita väggar.
 • Bathroom
  I hallen intill Master Bedroom finns ett helkaklat badrum med vitt kakel och ljusblått klinkers. Utrustat med badkar, wc-stol, handfat.
 • Sovrum 2
  Rogivande och mysigt sovrum med gott om plats för stor säng och sängbord. Ett trivsamt rum som även kan disponeras som arbetsrum om så önskas. Härifrån når ni även bostadens fantastiska kungsbalkong i västerläge.
 • Sovrum 3
  Även här ett rogivande och mysigt sovrum med om plats för stor säng och sängbord som också kan användas som arbetsrum om så önskas.
 • Sovrum 4
  Rogivande och mysigt sovrum med gott om plats för stor säng och sängbord. Ett trivsamt rum som även kan disponeras som arbetsrum om så önskas. Härifrån når ni även bostadens fantastiska kungsbalkong i västerläge.
 • Duschrum
  Stilrent och toppfräscht duschrum med mörk klinkers och vitt kakel i större modell. Interör med inbyggd dusch, wc, tvättställ på mörk kommod samt tvättmaskin och torktumlare från Bosch under en praktisk arbetsbänk. Golvvärme.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  151 kvm (Boareauppgifter enligt mätning)
 • Rooms
  5,5 rum (max 1 sovrum)
Construction
 • Built
  1931
 • Värme och ventilationsanl.
  Fastigheten värms med fjärrvärme som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. El och gasabonnemang måste varje medlem själv teckna.
Energideklaration
 • Energiprestanda
  129 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
Tv and internet
 • Bredband 100 MB finns installerat via Ownit och kostnaden ingår i avgiften. Kabel-TV levereras via ComHem.
Other
 • Till lägenheten hör två källarförråd.
Economy
 • Community fee
  8 002 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Försäkring
  406 kr/mån
 • Hushållsström
  413 kr/mån
 • Total operating costs
  819 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  ca 1100 kr
 • Pantsättningsavgift
  ca 445 kr
Föreningen
 • Benämning
  Brf Bergamotträdet 15.
 • Allmänt
  Brf Bergamotträdet 15 är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 1998. Föreningen köpte fastigheten Bergamotträdet 15 år 1999. Föreningen upplåter idag 49 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 2 lokaler med hyresrätt. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 3 001 m², varav 2 565 m² utgör lägenhetsyta och 436 m² utgör lokalyta. Fullvärdesförsäkring finns via Trygg-Hansa. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Föreningen har i dagsläget 3 p-platser vilka är uthyrda med väntelista. Kostnad 1900 kr/ månad. Men då föreningen planerar försäljning av råvind kommer förråden flyttas ned från vind till källare. Då försvinner garaget. Läs gärna mer på föreningens hemsida: https://www.sbc.se/Forenings-hemsida-ny/B/Bergamottradet-15/Hem/
 • Gjorda renoveringar
  2015 Innergårdsrenovering 2015 Pannskorsten rivs 2011/2012 - Sanering av del av uthyrd lokal 2010/2011 - Ventilationsaggregat till lokal, balkongprojekt färdigställdes, grundmur mot Garvargatan har tätats och dränerats 2010 - Mindre renoveringar i tvättstugan, Ny dagvattenledning stuprör, ytskiktsmålning av sophus, del av yttertak rustades 2009 - Barnvagnsramp, hissrenovering 2008 - Omjustering fjärrvärmepanna, radonmätning, Energideklaration 2007 - Fjärrvärmepanna, Hissombyggnad, säkerhetsdörrar, ommålning i trapphusentré 2002 - Hissen renoverades, byte av elstigar och elcentral 2001 - Byte av stammar i kök och allmänna utrymmen 1998 - Fönsterrenovering 1996 - Stambyte i badrum, omläggning del av tak 1996/2001 - V/A stammar byttes 1993 - Omputsning av fasad mot gatan och mot gården 1990 I dagsläget pågår en gårdsrenovering samt rivning av en gammal pannskorsten. På längre framtid tittar föreningen på att renovera tak, fönster och balkongräcken.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare och mangel Cykel- och barnvagnsförråd ligger beläget i källaren Sophus för hushållssopor finns på gården
Area
 • Området kring Kungsholmstorg innehar några av Stockholms vackraste hus med flertalet eftersökta adresser och mängder av populära restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Mäster Anders, Izakaya Lokal, Kitchen and Table och Trattorian. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken och Rålambshovsparken med smedsuddsbadet. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ta en promenad förbi Stadshuset över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje och flera busslinjer.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area