Garvargatan 22, 3 tr

Garvargatan 22, 3 tr

Slutpris

13 800 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Garvargatan 22, 3 tr


Slutpris
13 800 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Representativ funkis-5,5:a intill Kungsholmstorg!

Med ett fantastiskt och ostört läge invid Landstingsparken och Kungsholmstorg ligger denna optimalt planerade och högt belägna hörn-5,5:a om 151 kvm med kungsbalkong och öppen spis. Lägenheten har smakfulla materialval som samverkar med tidstypiska 30-tals och funkisdetaljer. Bostaden har ett generöst och öppet vardagsrum med ett härligt ljusflöde från stora fönsterpartier åt både söder och väster som bl.a. ger en härlig sjöutsikt. Intill vardagsrummet ligger ett större sällskapsrum som med fördel kan nyttjas som ett extra sovrum för den som önskar. Tilltalande och fullt utrustat kök från Saari med med matplats för större sällskap. Fyra sovrum i varierande storlekar där två har utgång till kungsbalkong. Stilrent och helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober.

Detta är ett unikt boende som bör upplevas. Varmt välkommen på visning!


Boarea
151 kvm
Avgift
8 002 kr/mån
Rum
5,5 rum (4-1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-10-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.