Heliosgatan 12b

Heliosgatan 12b

Slutpris

10 500 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Heliosgatan 12b


Slutpris
10 500 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Denna enastående bostad är verkligen en bostad för sig i detta eftertraktade The Village-området! Med sin genomgående planlösning och fantastiska terrasser, erbjuder denna bostad enastående levnadskomfort som överträffar alla dina förväntningar.

Lägenheten är mycket välplanerad 4a möjlig 5a med en öppen planlösning som maximerar rymden och ljuset. De stora fönstren ger en fantastisk utsikt över omgivningarna och fyller lägenheten med naturligt ljus.
De tre stora sovrummen är separat belägna för att ge maximal avskildhet och komfort. Här kan du sova ostört och vakna upp till en härlig utsikt över soluppgången. Detta är verkligen det ultimata drömhemmet för den stora familjen eller för den som söker extra utrymme.

Stig in i denna elegant inredda bostad och upplev en imponerande interiör som utstrålar modern lyx. Köket är verkligen något utöver det vanliga, med sin sobra, eleganta svarta design och en praktisk köksö som är perfekt för matlagning och underhållning. Ett stort matbord intill köket gör det möjligt för dig att bjuda in dina gäster och servera en läcker måltid i en sofistikerad atmosfär.
Plankgolvet i kombination med gråa väggar ger en tidlös och stilren känsla i hela bostaden, samtidigt som det genomsyrar en känsla av lyx och exklusivitet. Med sin minimalistiska inredning och fokus på detaljer, är denna bostad en perfekt oas för avkoppling efter en lång dag.

Det bästa med denna bostad är dess utomhusutrymmen. Den stora terrassen i sydväst ger dig en otrolig utsikt över omgivningarna och ger dig möjlighet att njuta av solen och naturen. Balkongen i sydöst är den perfekta platsen för din morgonkaffe och en härlig plats att koppla av efter en lång arbetsdag.

Föreningen erbjuder också en exklusiv facilitet med loungerna, köken och flera gemensamma terrasser på taket där du kan njuta av vacker utsikt över staden och socialisera med dina grannar. Den extra stora terrassen på taket är det perfekta stället att bjuda in vänner och familj på en middag och för att njuta av kvällssolen.

Sammanfattningsvis, denna bostad är en ovanlig pärla i The Village-området och är verkligen en av de mest eftertraktade bostäderna i området.


Boarea
105 kvm
Avgift
4 942 kr/mån
Rum
4,5 rum (4-5 sovrum)
Våning
9 av 10 (Hiss finns)
Såld
2023-10-23

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Heliosgatan såldes av oss 2023-10-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Heliosgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.