Hornsbergs Strand 15 E

Hornsbergs Strand 15 E

Slutpris

3 925 000 kr


Hornsbergs Strand— Stockholm

Hornsbergs Strand 15 E


Slutpris
3 925 000 kr

Hornsbergs Strand— Stockholm

Välplanerad 2:a med toppläge i Hornsbergs strand!

- Möjlighet till garageplats
- Välskött förening med god ekonomi
- Plats för dubbelsäng i sovrum
- Stor och rymlig hiss

Bostaden är lättmöblerad med ljusa ytor och genomgående vackra golv som ger lugn och harmoni. Vardagsrummet som är ljust, ligger i öppen planlösning med köket. Här får man plats med större soffgrupp och matplats för 4-6 personer. Det stilrena köket utgör ena kortsidan av vardagsrummet och har gott om förvaring bakom snygga vita fronter. Här finns generös arbetsyta och all maskinell utrustning man behöver. I det rofyllda sovrummet finns gott och väl plats för dubbelsäng och övrigt sovrumsmöblemang. Via hallen kommer man in i det helkaklade sobra badrummet som har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har utmärkt förvaring i garderober i sovrum och hall samt tillhörande källarförråd.

Förening byggdes klart under 2016 och består av 111 lägenheter fördelad på adresserna Hornsbergs strand 15 A- F. Som medlem har du tillgång till återvinningsrum samt barnvagns- och cykelrum. Utöver detta har föreningen även en gemensamhetslokal/övernattningslägenhet. Lokalen omfattar 2 RoK samt förråd med bord och stolar för ca 30 personer. Brf Glädje har även 59 garageplatser om 1900 kr/mån som föreningens medlemmar kan använda sig av. Välskött förening med god ekonomi.

Husets lugna och skyddade läge är optimalt med både utmärkta kommunikationer och service i närkvarteret. Hornsbergs Strand är området som blommat upp och blivit ett av Stockholms populäraste bostadsområde. Här kan du njuta av kvällssolen och pirena erbjuder badmöjligheter, restuaranger, cafeér och stadspuls. Intill fastigheten finns mysigt koloniområde och uthyrning av SUP-brädor och kajaker för en paddeltur. 5 minuters promenad till tunnelbanan som på några minuter tar dig till centralen.
Flera populära förskolor i området och i grannhuset som byggs just nu ska det bli både livsmedelsbutik och förskola.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information gällande pris och visning!


Boarea
56.5 kvm
Avgift
2 825 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-02-07

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Hornsbergs Strand såldes av oss 2023-02-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hornsbergs Strand.

Boka värdering

Renzo Cardona Bedoya

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.