Jan Inghes Torg 32

Jan Inghes Torg 32

Slutpris

5 300 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Jan Inghes Torg 32


Slutpris
5 300 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Lyxig & modern 2.5:a med 40 kvm insynsskyddad uteplats!

Varmt välkommen till denna enastående 2,5-rumslägenhet med en imponerande 40 kvm stor uteplats, belägen på adressen Jan Inghes Torg 32. Denna fantastiska bostad erbjuder en harmonisk kombination av modern design, rikligt med naturligt ljus, privat läge samt en rymlig layout som förenar komfort med funktion. Här får du möjligheten att skapa och uppleva din alldeles egna oas, inbäddad i en tyst och rofylld omgivning. Tätt sammanflätade, gröna häckar omfamnar hela uteplatsen och ger en fullständig skärm mot innergården, vilket skapar ett privat utrymme som är ditt eget.

Den generösa uteplatsen, som breder ut sig över 40 kvm, har en överliggande trall av träplankor. Dessa träplankor är inte bara underhållsfria, de kan även anpassas genom oljning för att ta åt sig en annan nyans och stil. Höga häckar omger hela uteplatsen och skapar en intim och privat atmosfär, vilket ger en känsla av avskildhet.

För de som önskar en extra dimension av komfort finns möjligheten att sänka en fjärrstyrd markis längs ena sidan av uteplatsen, bland annat där ett spabad är placerad. Denna innovativa funktion suddar ut gränserna mellan utomhus- och inomhusutrymmen och ger dig möjlighet att njuta av en utomhusmiljö som sträcker sig bortom traditionella gränser. Här blir din bostad inte bara 64 kvm inomhus, utan även 40 kvm utomhus – ett helt året runt-upplevelse. Spabadet är en modell från HotSpring, vilka är nischade i marknaden och utgör marknadens bästa spabadservice. Något som kännetecknar denna är att den har marknadens lägsta elförbrukning, för mer information kan du följa länken ( https://hotspring.se/spabad/limelight/flair/ ).

Varje del och hörn av denna bostad är noggrant genomtänkt, vilket resulterar i välövervägda designval som genomsyrar hela hemmet. Modernitet och bekvämlighet smälter samman för att förhöja upplevelsen genomgående. Bostaden har genomgått en omfattande renovering de senaste åren, med uppdateringar i ytskikt, planlösning, kök och uteplats, vilket garanterar en modern och välskött boendemiljö.
Det större av de två rummen har skickligt platsbyggd och integrerad förvaring från runt sängen, vilket både optimerar utrymmet och ger en praktisk touch. Det andra sovrummet är perfekt lämpat som ett barn- eller tonårsrum, vilket gör det till en flexibel plats för familjen. Här går det även att plocka ner väggen som särar rummen åt och återställa planlösningen.
Det öppna vardagsrummet är enkelt att möblera och skapar en behaglig miljö. Köket smälter in i den halvöppna planlösningen och rymmer en generös matplats för flera personer, perfekt för umgänge och måltider tillsammans.
Köket är utrustat med specialbeställda köksluckor i mörk ton som vackert går ihop med bänkskivan och stänkskyddet i kompositsten. Hel kyl och frys (med isfunktion), extra bred induktionshäll, ny diskmaskin samt ugn och micro. Den större delen av köksutrustningen är diskret integrerade för en enhetlig och stilren känsla.
Golvet i bostaden är utbytt till en sobert, ljus ekparkett.
Rymligt och lyxigt badrum med dubbel kommod och ho. Här finns gott om förvaring och arbetsyta med ny tvätt-/torkmaskin under.
Genom hela bostaden kan du följa den röda tråden av industriell och modern stil som går hand i hand.

Se därtill att föreningens ekonomi är stark. Belåningsgraden är endast 4 676 kr/kvm enligt 2022 års årsredovisning till skillnad från 5 243 kr/kvm år 2021! Till bostaden hör även ett källarförråd till.

På Jan Inghes torg finner du en utmärkt placering i Henriksdal med förtjusande promenadvägar längs vattnet precis utanför. Här erbjuds utmärkta transportmöjligheter via buss, pendeltåg, tvärbana, saltsjöbana och båt. Med buss tar det ungefär fem minuter till Slussen, medan båttrafiken smidigt tar dig mellan Henriksdal, Luma och Södermalm med flera avgångar varje timme. Henriksdals hamnen har ett brett utbud av flertalet restauranger och bjuder på uteserveringar och smaker från världens alla hörn!


Boarea
63.5 kvm
Avgift
4 167 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
0 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-09-13

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Jan Inghes Torg såldes av oss 2023-09-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Jan Inghes Torg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.