Sök Meny
Såld

Stockholm - Vasastan / Birkastan / Karlbergsvägen 56, 1 tr

Ljus och rymlig sekelskifteslägenhet!

Välkommen till en ljus och välplanerad 2,5:a om 72 kvm i attraktiva Birkastan, i en vacker sekelskiftesfastighet uppförd 1913. Lägenhetens moderna standard samverkar med de vackra sekelskiftesattributen så som neddragen taklinje, höga golvsocklar, speglade dörrar, djupa ornamenterade fönsternischer en ståtlig kakelugn. Planlösningen disponeras genom en välkomnande hall och vidare till ett luftigt och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket där matsalsbord för stora sällskap ryms. Via en serveringsgång når ni det mysiga sovrummet med intilliggande klädkammare och anslutande sovalkov som även kan användas som arbetsrum. Här bor ni på ett mycket bra läge mitt i hjärtat av Birkastans vackra fastigheter och nära Rörstrandsgatan och dess stora utbud av trevliga restauranger. En kort promenad bort ligger Karlsbergs Slottspark med lummiga grönområden och härliga promenadstråk. Goda kommunikationer från Sankt Eriksplan med tunnelbanans gröna linje och flertalet bussar. Varmt välkomna på visning!

Stockholm / Vasastan / Birkastan
Karlbergsvägen 56, 1 tr
Slutpris: 6 270 000 kr
Boarea: 72 kvm
Avgift: 2 567 kr/mån
Rum: 2,5 rum, varav 1 sovrum
Våning: 1 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Karlbergsvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.