Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Norrmalm / Klara Tvärgränd 5, 7 tr

Bo i hjärtat av Stockholm city!

Välkommen till Klara Tvärgränd 5 som erbjuder ett välplanerat boende om tre rum och kök med en mysig balkong mitt i Stockholm city! Välkomnande hall med gott om förvaring och öppen planlösning mellan vardagsrum och köket som går i ljusa toner. Två ordentliga sovrum varav det ena har utgång till bostadens trevliga balkong. En lugn och väldigt trevlig innergård. Detta boende passar dig som ställer stora krav på din omgivning då den har ett ypperligt läge intill regeringskvarteren, Operan, Gamla Stan och Stockholms slott. Pulserande Drottninggatan har ett generöst utbud av caféer och shopping. I området finns otaliga restauranger och all möjlig tänkbar service finns alltid runt knuten. Möjlighet till garageplats i något av de två stora parkeringshusen som ligger mycket nära bostaden. Mer centralt kan du inte bo. Välkommen på visning!

Stockholm / Norrmalm
Klara Tvärgränd 5, 7 tr
Final price: 6 600 000 kr
Enclosed: 82,5 kvm
Community fee: 4 550 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Klara Tvärgränd