Klara Tvärgränd 5, 7 tr

Klara Tvärgränd 5, 7 tr

Slutpris

6 600 000 kr


Norrmalm— Stockholm — STOCKHOLM

Klara Tvärgränd 5, 7 tr


Slutpris
6 600 000 kr

Norrmalm— Stockholm — STOCKHOLM

Bo i hjärtat av Stockholm city!

Välkommen till Klara Tvärgränd 5 som erbjuder ett välplanerat boende om tre rum och kök med en mysig balkong mitt i Stockholm city! Välkomnande hall med gott om förvaring och öppen planlösning mellan vardagsrum och köket som går i ljusa toner. Två ordentliga sovrum varav det ena har utgång till bostadens trevliga balkong. En lugn och väldigt trevlig innergård. Detta boende passar dig som ställer stora krav på din omgivning då den har ett ypperligt läge intill regeringskvarteren, Operan, Gamla Stan och Stockholms slott. Pulserande Drottninggatan har ett generöst utbud av caféer och shopping. I området finns otaliga restauranger och all möjlig tänkbar service finns alltid runt knuten. Möjlighet till garageplats i något av de två stora parkeringshusen som ligger mycket nära bostaden.

Mer centralt kan du inte bo. Välkommen på visning!


Boarea
82.5 kvm
Avgift
4 550 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2016-05-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.