Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Södermalm / Kocksgatan 32, 5 och 6 tr

Unik etagetrea om 100 kvm med balkong och utsikt över takåsarna!

Söker ni en lägenhet utöver det vanliga, som inte är som alla andra? Nu har vi nöjet att erbjuda denna unika etagetrea om 100 kvm med solig balkong och utsikt över hustaken, i otroligt vacker fastighet. På våning 5 och 6 har vi detta ljuvliga hem för er med högt ställda krav och för er som söker det lilla extra. Lägenheten erbjuder på sina 100 kvm fördelat på två rymliga sovrum - varav ett av dem ligger på övervåningen med egen ingång och egen toalett, ett ljust vardagsrum med flexibla möbleringsmöjligheter och funktioner, modernt arbetskök med plats för rymlig matgrupp samt helkaklat duschrum. Det höga läget i kombination med att lägenheten har fönster i alla väderstreck, den stora balkongen och de generösa fönsterpartierna ger lägenheten en otänkbar ljus och luftig känsla. Här har omsorg lagts på detaljer och renoveringen präglas av noggrannhet och känsla. Bo i mitt i hjärtat av SoFo på Södermalm med stort utbud till både restauranger, trendiga caféer, härliga rekreationsområde i tex Vitabergsparken och med en bekväm promenad når ni också mysiga Nytorget! Detta är ett hem som måste upplevas. Varmt välkomna på visning!

Stockholm / Södermalm
Kocksgatan 32, 5 och 6 tr
Final price: 7 800 000 kr
Enclosed: 100 kvm
Community fee: 4 873 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 6 av 8 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Kocksgatan