Kungsholms Strand 171, 5 tr

Kungsholms Strand 171, 5 tr

Slutpris

4 650 000 kr


Kungsholmen / Kungholms Strand— Stockholm

Kungsholms Strand 171, 5 tr


Slutpris
4 650 000 kr

Kungsholmen / Kungholms Strand— Stockholm

Genomgående tvåa högt upp i huset med vattenutsikt och balkong mot innergård i solläge!

Genomgående tvåa högt upp i huset med balkong mot innergård i sydväst och vattenutsikt i ett av Stockholms mest eftertraktade områden!

- Balkong utan någon ovan i ett grönskande solläge
- Utsikt över vackra Karlbergskanalen
- Nyrenoverat badrum med golvvärme och tvättmaskin
- Lågt belånad brf som äger marken

Varmt välkomna fem våningar upp, till Kungsholms Strand 171, en riktig drömlägenhet med fönster i två väderstreck!

En trevlig entré med praktiskt förvaring på sidan bakom spegelglas och plats för avhängning. Från entrén tar ni er vidare och kliver rätt in i bostadens hjärta, det luftiga vardagsrummet med utsikt över glittrande Karlbergskanalen. Här ryms såväl soffgrupp som arbetshörna och matplats för det stora sällskapet. Även en stämningshöjande etanolkamin att kura upp framför. Ni har bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Välplanerat och nytt kök med utrusning från välrenommerade märken såsom Smeg och Siemens. I ljusa köksskåp och vitrinskåp har ni även här gott om plats för förvaring. Sovdelen ligger bakom en avskärmande glasvägg som släpper förbi härligt ljus. Balkongen ligger i ett behagligt tyst, grönskande och fritt läge utan någon ovan mot innergården i absolut solläge. Badrummet är nyrenoverat i samband med föreningens stambyte 2021. Detaljer som fiskbensparkett, speglade dörrar och fina fönsterbeslag ger lägenheten karaktär. I denna bostad kommer ni verkligen att trivas!

Äkta och lågt belånad förening som äger marken. Föreningen upplåter 33 bostadsrätter och en hyresrättslokal om 69 kvm. Lokalerna hyrs ut på markplan. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. Juridisk person godkänns inte som köpare. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Nabo.

Eftertraktad adress med mysigt läge på Kungsholmen – här finns en strandpromenad direkt utanför porten. Fastigheten är belägen alldeles invid vackra Karlbergssjön med båtbryggor, kolonistugor och härliga promenad- och joggingstråk. I kvarteret finns omskrivna glassbaren Fryst och populära brasilianska restaurangen Boteco da Silvania. Området karakteriseras av sitt stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Ännu närmare finner ni Fridhemsplan med sitt stora utbud av mataffärer, shopping, restauranger och kommunikationer.


Boarea
51 kvm
Avgift
2 506 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-02-03

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kungsholms Strand såldes av oss 2023-02-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsholms Strand.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.