Kungsholms Strand 103, 3 tr

Kungsholms Strand 103, 3 tr

Slutpris

8 750 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsholms Strand 103, 3 tr


Slutpris
8 750 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ytterst välplanerad 4a med tre balkonger och sjöutsikt mot Karlbergssjön!

Denna imponerande och vackra bostad har allt att önska av ett hem. Den passar både för familjer med barn och för det sofistikerade paret som söker renoverade och generösa sociala utrymmen på bästa adress.

I hjärtat av Kungsholmen finns denna topprenoverade lägenhet på Kungsholms Strand 103. Genom dörren möts ni av en ljus och luftig hall med stilfulla detaljer och platsbyggd förvaring. Ett fint parkettgolv löper längs lägenhetens golv. Via hallen kommer ni in i det ljusa och luftiga vardagsrummet som ligger i delvis öppen planlösning med köket vilket ger rummet en härlig rymd och utmärkta möjligheter för socialt umgänge. Platsbyggd bokhylla med integrerad belysning skänker god och stilren förvaring. Här ryms såväl soffgrupp samt annat möblemang. Härligt ljusflöde från det stora fönsterpartiet vid matplatsen och från den spanska balkongen med dubbla glasdörrar. I taket finns kornischer installerade som ger en exklusiv känsla, speciellt när de är upptända.

Smakfullt renoverat kök som inspirerar till matlagning och skapande av kulinariska mästerverk. Bra förvaring i över- och underskåp och arbetsytor har ni gott om på den vitlaserade träbänkskivan. Köket har full maskinell utrustning för den moderna livsstilen. I vackert läge intill fönstret med utsikt över kanalen och dess båtliv, har ni den perfekta matplatsen, här kan ni duka upp för många gäster.

Bakom speglade pardörrar finner ni Master Bedroom. Rummets väggar är prydda med dekorativa lister som bidrar till en rofylld atmosfär. Ni får med enkelhet plats för dubbelsäng och övrigt önskvärt möblemang såsom nattduksbord. En fransk balkong med två stora glasdörrar släpper in härligt ljus och kan med fördel svalka rummet under sommarnätterna. Kornischer är installerade i taket ovan fönstret, vilket tar fram en härlig hotellkänsla i rummet. Längs ena väggen löper en platsbyggd garderob med exklusiva skjutdörrar och mässingsdetaljer som ger både funktion och elegans.

Det andra sovrummet är rymligt och passar utmärkt som barnrum och kontorsrum. En exklusivt platsbyggd garderobsvägg täcker rummets kortsida och ger er goda förvaringslösningar. Även här finns en vacker spansk balkong med dubbla glasdörrar som släpper mycket ljus.

Intill Master Bedroom har ni det tredje sovrummet. Detta är ett utmärkt rum för antingen en lyxig walk-in-closet eller ett ytterligare mysigt barnrum/arbetsrum.

I det stilrena badrummet kan du njuta av golvvärmen och moderna bekvämligheter. Här blir varje morgon en lyxig start på dagen. Badrummet har en regndusch bakom glasvägg, tvättmaskin, handdukstork, handfat med kommod och wc.

I Brf Strandparken bor ni i en bra och stabil förening med god ekonomi. Föreningen upplåter 55 bostadsrätter och 2 gruppboenden med 11 lägenheter som ger goda intäkter till föreningen. Lättillgängligt garage under huset med 55 platser där flertalet har installerade elstolpar.

Eftertraktad adress med attraktivt läge på Kungsholmen – här finns en strandpromenad och grönska direkt utanför dörren. Fastigheten är belägen alldeles invid vackra Karlbergssjön med båtbryggor, kolonistugor och härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sitt stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Ett stenkast bort finner ni Fridhemsplan med sitt stora utbud av mataffärer, shopping, restauranger och kommunikationer.

Varmt välkomna på visning! Denna bostad måste upplevas på plats!


Boarea
91 kvm
Avgift
6 196 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-09-06

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kungsholms Strand såldes av oss 2023-09-06. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsholms Strand.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Emelie Jakobsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.