Kvarngatan 3B, 2 tr

Kvarngatan 3B, 2 tr

Slutpris

7 000 000 kr


Södermalm/ Mariatorget— Stockholm

Kvarngatan 3B, 2 tr


Slutpris
7 000 000 kr

Södermalm/ Mariatorget— Stockholm

Exklusivt renoverad 3:a i historiskt 1800-tals hus! Skuldfri förening!

Välkomna hem till en charmig och smakfullt renoverad trea i historiskt 1800-talshus.

Här möts noga utvalda materialval och vackra detaljer med bevarad äldre stil. Genomgående breda plankgolv, djupa fönsternischer samt vackert framtagna murväggar. Elektronik från Buster and Punch och ett fullt utrustat kök från Ballingslöv med bland annat vinkkyl.

Bostaden bjuder på fint ljusinsläpp via fyra stora fönsterpartier i fil mot både innergård och Kvarngatan som ger fint ljus till bostadens rum. Vardagsrum som är delvis öppet mot köket med utrymme soffa, mediemöbel samt matplats. Sobert kök (Ballingslöv) med mycket bra förvaring bakom vitrin och svarta fronter med knoppar och handtag i mässing. Generös arbetsyta i massivt trä. Mässingskran från Tapwell. Förutom kyl, frys i full längd och integrerad diskmaskin finns här även en vinkyl från Cava, samtliga vitvaror är från Siemens. Elegant helkaklat badrum i skiffer med vägghängd WC, takdusch med skyddsvägg av glas, golvvärme och handfat av porslin med kommod nedanför med inbyggd belysning. Samtliga dörrar i solid trä vilket ger en gedigen känsla av kvalité. Stort sovrum med plats för större dubbelsäng och förvaring. Det andra sovrummet rymmer säng och skrivbord och kan även användas som arbetsplats. Lugn innergård med grönska.

Äkta förening och skuldfri ( enligt årsredovisning 2022).
18 bostadsrätter, 1 hyresrätt (dold tillgång) samt 4 hyresrättslokaler om totalt 136 kvm.
Låga avgifter
Tvättstuga
Innergård
Stambytt

Kvarngatan 3A (gathus) bebyggdes 1731, Kvarngatan 3B (gathus) bebyggdes 1852, Kvarngatan 3C-E (gårdshus) bebyggdes 1907. Här bor ni på en lugn gata med, ett stenkast från Mariatorget med sitt generösa utbud av restauranger, butiker, gym och caféer. Runt hörnet når ni city och pulsen men även naturen med härliga promenadstråk vid Söder Mälarstrand.

Välkomna på visning!


Boarea
64 kvm
Avgift
2 517 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2024-03-13

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kvarngatan såldes av oss 2024-03-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kvarngatan.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.