Lugnets Allé 67

Lugnets Allé 67

Slutpris

5 800 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Lugnets Allé 67


Slutpris
5 800 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Lyxig helhet!

Välkommen till denna fantastiska bostad, där du redan i entrén möts av marmor och varma beiga toner där komfort och stil sammanfogas på ett elegant sätt. Stig in i vardagsrummet, en rymlig och inbjudande plats som smidigt ansluter till det praktiska och välplanerade köket. Här kan du inreda med möblemang som passar just din personliga smak och skapa en harmonisk atmosfär.
Kökets beiga nyanser får bostaden att visa sin sanna karaktär direkt du kommer innanför entrén. Här har du en sober helhet med marmor, beiga luckor, svarta detaljer och en köksö i samma känsla. En vitvarupark av bra standard med induktionshäll, hel kyl & frys, tapwell kran och infälld diskho.

Efter att ha njutit av kökets skönhet, stiger du in i det lyxiga badrummet, en oas av överdådig elegans. Det pryds av terrazzoliknande beigefärgade stenar med sofistikerade svarta detaljer. Här finner du bekvämligheter såsom tvätt- och torkmöjligheter integrerade i snyggt platsbyggda förvaringsutrymmen, vilket ger en ytterst stilfull touch. Nischerna i badrummet skapar en känsla av exklusivitet och fullbordar den lyxiga helheten.

Intill badrummet finner du sovrummen, som ligger i en rad och ger en praktisk och effektiv planlösning. Här finns masterbedroom med gott om förvaringsmöjligheter och generöst med utrymme att anpassa efter dina önskemål. Varje steg i detta rum ger en härlig känsla av välbehag och bekvämlighet.

Det andra rummet är en perfekt plats för antingen ett barnrum med lekfullhet i fokus, eller kanske ett hemmakontor för att utföra arbete i en trivsam miljö. Möjligheterna är många och ger dig utrymme att anpassa efter just dina behov och önskningar.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en förtrollande mix av stora utrymmen, elegant inredning och genomtänkta detaljer. Här kan du skapa ett harmoniskt hem som förenar bekvämlighet och stil på bästa möjliga sätt. Välkommen till ditt nya drömboende!


Boarea
78 kvm
Avgift
4 963 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2023-10-30

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Lugnets Allé såldes av oss 2023-10-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lugnets Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.