Luxgatan 37, 6tr

Luxgatan 37, 6tr

Slutpris

5 140 000 kr


Kungsholmen - Lilla Essingen— Stockholm

Luxgatan 37, 6tr


Slutpris
5 140 000 kr

Kungsholmen - Lilla Essingen— Stockholm

MÖJLIG 4:A!

Välkomna till denna optimalt planerade 3:a om 87 kvm med stor balkong i soligt läge på populära Lilla Essingen! Här bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till badplatser, caféer, grönskade parker, vackra promenadstråk samt all tänkbar service samtidigt som stadens puls finns inom räckhåll via öns goda kommunikationer. 56:ans buss, vilken tar dig till Fridhemsplans tunnelbanestation, är belägen direkt utanför porten.

I lägenheten möts man av ett rymligt och luftigt sällskapsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök bidrar till en härlig social rymd och ger utrymme för större middagssällskap och en generös sällskapsdel. Från vardagsrummet tar man sig sedan ut på lägenhetens balkong vilken med sitt läge i sydöst bjuder på många härliga soltimmar. Här finns plats för en soffgrupp, grill samt diverse planteringar. Från lägenheten har man även utsikt mot Luxviken där man kan skymta Mälarens vatten. Till vardagsrummet hör även en kamin vilken drivs med bioetanol.

Stilrent och ljust kök med vita köksluckor, vitt kakel samt bänkskiva i ek. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, micro, spis/ugn, fläkt samt diskmaskin och har mycket bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor.

Master bedroom i lugnt och rofyllt läge mot lummig gård med plats för dubbelsäng. Här finns goda förvaringsmöjligheter genom en garderobsvägg med vita skjutdörrar. Till lägenheten hör även ett mindre sovrum vilket även det har förvaring via garderober.

Modernt och stort badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, dusch/badkar, handfat med tillhörande kommod, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsutrymme via överskåp samt praktisk arbetsbänk.

Rymlig och välkomnade hall med integrerad avhängningsgarderob med tillhörande skohylla samt fler garderober med dörrar för ytterligare förvaring.


Boarea
87 kvm
Avgift
4 678 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 10 (Hiss finns)
Såld
2016-08-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.