Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Kungsholmen - Lilla Essingen / Luxgatan 37, 6tr

MÖJLIG 4:A! Välkomna till denna optimalt planerade 3:a om 87 kvm med stor balkong i soligt läge på populära Lilla Essingen! Här bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till badplatser, caféer, grönskade parker, vackra promenadstråk samt all tänkbar service samtidigt som stadens puls finns inom räckhåll via öns goda kommunikationer. 56:ans buss, vilken tar dig till Fridhemsplans tunnelbanestation, är belägen direkt utanför porten. I lägenheten möts man av ett rymligt och luftigt sällskapsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök bidrar till en härlig social rymd och ger utrymme för större middagssällskap och en generös sällskapsdel. Från vardagsrummet tar man sig sedan ut på lägenhetens balkong vilken med sitt läge i sydöst bjuder på många härliga soltimmar. Här finns plats för en soffgrupp, grill samt diverse planteringar. Från lägenheten har man även utsikt mot Luxviken där man kan skymta Mälarens vatten. Till vardagsrummet hör även en kamin vilken drivs med bioetanol. Stilrent och ljust kök med vita köksluckor, vitt kakel samt bänkskiva i ek. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, micro, spis/ugn, fläkt samt diskmaskin och har mycket bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Master bedroom i lugnt och rofyllt läge mot lummig gård med plats för dubbelsäng. Här finns goda förvaringsmöjligheter genom en garderobsvägg med vita skjutdörrar. Till lägenheten hör även ett mindre sovrum vilket även det har förvaring via garderober. Modernt och stort badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, dusch/badkar, handfat med tillhörande kommod, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsutrymme via överskåp samt praktisk arbetsbänk. Rymlig och välkomnade hall med integrerad avhängningsgarderob med tillhörande skohylla samt fler garderober med dörrar för ytterligare förvaring.

Stockholm / Kungsholmen - Lilla Essingen
Luxgatan 37, 6tr
Final price: 5 140 000 kr
Enclosed: 87 kvm
Community fee: 4 678 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 6 av 10 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Luxgatan