Search Menu
Viewings
 • Söndag 6 november 14:00-14:30

  Öppen visning

Book a viewing
Stockholm / Kungsholmen
Norr Mälarstrand 100, 5 tr
Enclosed: 114 kvm
Community fee: 6 287 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 5 av 8 (Hiss finns)

Stockholm - Kungsholmen / Norr Mälarstrand 100, 5 tr

4:a med balkong i söderläge på Norr Mälarstrand!

På attraktiva Norr Mälarstrand finns denna representativa lägenhet om fyra rum och kök fördelade på 114 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten har smakfulla och lyxiga materialval som samverkar med tidstypiska 40-tals och funkisdetaljer. Planlösningen disponeras genom en välkomnande hall med garderober och intilliggande gäst-wc. Från hallen når ni det luftiga och ljusa vardagsrummet med öppen spis och balkong i söderläge och med härlig utsikt. Köket är modernt med hög maskinell utrustning och går i svart och vit kulör. Här ryms också matbord för hela familjen. Vidare finns tre stora sovrum med plats för dubbelsängar och ett mycket fräscht och modernt badrum med både dusch, badkar, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten tillhör en trevlig förening som har en stor gemensam takterrass med strålande utsikt över Rålambshovsparken, Västerbron och Riddarfjärden. Nedanför lägenheten ligger Norr Mälarstrands populära strandpromenad och joggingstråk längs med vattnet. Bostaden ligger centralt på Kungsholmen med en kort promenad från Fridhemsplan med sitt stora utbud av butiker, kaféer och restauranger samt bra kommunikationer med både tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet bussar, bland annat innerstadslinjerna 1, 3 och 4. Varmt välkomna på visning!


Kitchen inspiration

Furnish
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Rålambshovsparken
Rålambshovsparken
Smedsuddsbadet
Smedsuddsbadet
Mälarpaviljongen
Mälarpaviljongen
Västermalmsgallerian
Västermalmsgallerian
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Hall
  Välkomnande entré med praktisk klinkers i sten på golvet och med förvaring i garderober med skjutdörrar. Väggarna är vitmålade vilket också är genomgående i hela lägenheten.
 • Gäst-wc
  Gästtoalett med mörk klinkers på golvet och utrustat med wc-stol och handfat.
 • Livingroom
  Luftigt och ljust vardagsrum med en härlig öppen spis gör rummet till en självklar plats för umgänge i goda vänners lag. Möblera med både soffgrupp, matsalsbord och andra trivselmöbler. Fönstret har en nisch med inbyggda spotlights och på golvet ligger en fin fiskbensparkett. Från vardagsrummet ligger utgång till lägenhetens balkong i söderläge med strålande utsikt mot Rålambshovsparken och Riddarfjärdens glittrande vatten.
 • Kitchen
  Det stora och stilrena köket har noga utvalda materialval och interiörer. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, integrerad ugn och mikro, diskmaskin, spishäll, fläkt och integrerad kaffemaskin från Gaggenau. Blankt svart stänkskydd ovan arbetsbänk i rostfritt stål. God förvaring i över- och underskåp bakom vita luckor. Här ryms också matbord med plats för hela familjen. På golvet ligger svart klinkers. OBS! Pelaren i köket går att ta bort.
 • Sovrum 1
  Rogivande och mysigt sovrum med gott om plats för stor säng och sängbord. Garderober längs med ena väggen utgör god förvaring. Ett trivsamt rum som även kan disponeras som arbetsrum om så önskas. Ingången har yteffektiva skjutdörrar. På golvet ligger samma fina fiskbensparkett som i vardagsrummet.
 • Sovrum 2
  Även här ett rogivande och mysigt sovrum med gott om plats för stor säng och sängbord som också kan användas som arbetsrum om så önskas. På golvet ligger parkett.
 • Sovrum 3
  Underbart sovrum med hörnfönster i söderläge med härlig utsikt mot Riddarfjärden. Rymmer både säng och sängbord. På golvet ligger samma fina fiskbensparkett som i vardagsrummet.
 • Bathroom
  Mycket fräscht och modernt badrum med mörk klinkers och vitt kakel i större modell på väggarna. Utrustat med badkar, dusch med glasväggar, wc, handfat, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  114 kvm (Boareauppgifter enligt mätning)
 • Rooms
  4 rum
Construction
 • Built
  1939
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärming: Fjärrvärme Ventilation: Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Energiprestanda
  141 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
Tv and internet
 • Bredband, hemtelefoni och TV från Com Hem (DOCSIS) och Bredbandsbolaget (LAN).
Parking/Other buildings
 • Föreningen har 13 parkeringsplatser. Det är för närvarande en kö på ca 10 personer. Kostnad är för närvarande 900 kr/mån, ev ökning på gång för att matcha boendeparkeringsavgift i området. För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00, fax 08-508 260 40. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: www.stockholm.se. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 900 kr, alternativt löses biljett för 60 kr/dygn.
Economy
 • Community fee
  6 287 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Försäkring
  150 kr/mån
 • Hushållsström
  500 kr/mån
 • Total operating costs
  650 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Driftskostnaderna är schablonberäknade.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  3,31732%
 • Andelstal insats
  3,33497%
 • Pantsättning
  är inte pantsatt.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Norr Mälarstrand 100.
 • Allmänt
  Brf Norr Mälarstrand 100 bildades 1998 och äger fastigheten Systern 5 i Stockholms kommun, ritad av arkitekt Ture Sellman och byggd 1939-40. I fastigheten finns 57 lägenheter och två lokaler. Av lägenheterna är en hyresrätt. Total bostadsyta är 3.319 kvm och total lokalyta 385 kvm. Fastigheten förvaltas av föreningens styrelse med stöd av HSB Stockholm. Ekonomisk förvaltning sker genom ISS Ekonomiförvaltning. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Moderna Försäkringar. Föreningen har även tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring. Läs gärna mer på föreningens hemsida: http://www.brfnorrmalarstrand100.se/
 • Gjorda renoveringar
  1984: Renovering av fönstren 2000: Byte av stammar, elstigar samt renovering av källarplan med tvättstuga 2000-2002: Ommålning av tak, byte av hiss samt byte av tvättmaskiner 2007: Utökning av tvättmaskin och torkskåp 2008: Tak- och balkongmålning 2009: Målning av trapphus 2010: Fiberkabel installerades (4G) 2011: Nytt fjärrvärmesystem installerades 2011: Köksstammar spolades 2015: Fasad o tak renoverades samt balkongerna fick nya räcken.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Föreningen har 13 parkeringsplatser och en gemensam takterrass med grill och utemöbler. Två cykelförråd och tvättstuga.
Area
 • Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. Älskar du nybakat bröd på morgonen har Fridhemsplan mängder med alternativ såsom två Fabrique bagerier och snart öppnar även Gataue i Västermalmsgallerian. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

1 frågor & Svar
 • Fråga ställd av Elisabeth den 15 oktober
  Hej! Jag sitter i styrelsen i brf Norr Mälarstrand 100 och vill bara tala om att i lägenheten som ni säljer på plan 5 går det att ta bort pelaren i köket. Det sitter ett vatterör i den som inte är anslutet någonstans! Det går bra att ringa mig om ni har några frågor om detta!
  Svar från Patrik Lundberg
  Stort tack för den informationen Elisabeth. Ha en trevlig helg! Mvh Patrik Lundberg Mäklarhuset
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area