Search Menu
Visningar
 • Måndag 26 september 19:00-19:30

  Öppen visning

Boka visning
Stockholm / Gärdet
Östhammarsgatan 67, 2,5 tr
Utgångspris: Kalkyl 7 500 000 kr
Anmäl bud
Enclosed: 109 kvm
Community fee: 6 062 kr/mån
Rooms: 4,5 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2,5-3,5 av 4 (Hiss finns ej)

Stockholm - Gärdet / Östhammarsgatan 67, 2,5 tr

Smakfull etagevåning på Gärdet!

Välkommen till en fantastiskt fin och ljus etagevåning om 109 kvm med balkong på Gärdet! Lägenheten är nyligen renoverad med smakfulla och lyxiga materialval som samverkar med tidstypiska 40-tals och funkisdetaljer. Hela lägenheten har genomgående ljust färgsatta väggar och snyggt parkettgolv och det finns mycket goda förvaringsutrymmen i flertalet garderober på båda våningarna. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entre som tar er vidare till det stora vardagsrummet. Det ljusa rummet med stora härliga fönster och öppet upp till det andra planet vilket skapar rymd och bjuder in till umgänge för hela familjen. Från vardagsrummet når ni även bostadens balkong i soligt söderläge. Köket är stilrent i grå toner och carreramarmor ihop med integrerad och hög maskinell utrustning. Vidare finns tre ordentliga sovrum varav det största även har en fungerande öppen spis. Till sist även två toppfräscha badrum där det ena har tvättmaskin och torktumlare. Det här är ett hem för er med högt ställda krav! Bostaden ligger i ett trevligt område på Gärdet med närhet till stora gröna strövområden och med goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje samt flertalet bussar. Varmt välkomna på visning!


Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Description
 • Hall (1)
  Välkomnande hall med plats för avhängning samt förvaring i flertalet garderober. Golvet pryds av ett snyggt genomgående parkettgolv och samtliga väggar i lägenheten är ljust färgsatta med vita väggar.
 • Vardagsrum (1)
  Luftigt vardagsrum med stora ytor där hela familjen får plats. De stora fönsterpartierna och öppningen upp till andra våningen med 5,4 m i takhöjd ger gott om ljusinsläpp och rymd och gör rummet till en självklar plats för umgänge i goda vänners lag. Lättmöblerat för soffgrupp, mediamöbel och andra trivselmöbler.
 • Kök (1)
  Det smakfulla köket har fina och påkostade materialval och interiörer. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl/frys, två kombiugnar, integrerad diskmaskin, gashäll och fläkt. Bänkskiva och stänkskydd är i carreramarmor. Flertalet över-och underskåp i ljusgrå kulör utgör gott om förvaring. I anslutning till köket finns en matsalsdel med plats för stort bord för långa middagar med vänner och familj.
 • Sovrum 1 (1)
  Rogivande och mysigt sovrum med ett stort fönster som släpper in ett härligt ljus. Här finns gott om plats för stor säng och sängbord.
 • Duschrum (1)
  Stilrent och nyrenoverat duschrum med vitt kakel och klinkers med golvvärme. Utrustat med duschhörna med avskärmande glasvägg, vägghängd wc-stol, handfat och handdukstork.
 • Allrum (2)
  Via den snygga trappan med smideshandledare når ni övre plan med ett allrum med ena delen öppet ner till vardagsrummet. På ena väggen löper en garderobsvägg som utgör mycket förvaring. Parkettgolv och ljusa väggar är genomgående på hela det övre planet.
 • Sovrum 2/Master bedroom (2)
  Luftigt och ljust sovrum med gott om plats för stor säng, sängbord och andra trivsel- eller förvaringsmöbler. En underbar detalj är den öppna spisen som värmer gott kyliga höstkvällar. Två fönster med nisch samt två takfönster släpper in ett behagligt ljus till hela rummet.
 • Sovrum 3
  Rogivande och mysigt sovrum med ett stort fönster som släpper in ett härligt ljus. Här finns gott om plats för stor säng och sängbord.
 • Badrum (2)
  Toppfräscht och stilrent duschrum med ett snyggt schackrutigt klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Utrustat med duschhörna, handdukstork, wc-stol, handfat på vit kommod samt tvättmaskin och torktumlare. Infällda spotlights i taket.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  109 kvm (Boareauppgifter enligt mätning)
 • Rooms
  4,5 rum
Byggnadssätt
 • Built
  1944
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme via Fortum
 • Beskrivning
  3-fas el finns indraget.
Energideklaration
 • Energiprestanda
  164 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
TV- och Internetanslutning
 • Föreningen äger ett fiberbaserat fastighetsnät (fiberlan) som är anslutet till Stockholms Stads fiber-nät (STOKAB). Internetleverantör (ISP) är Ownit Broadband AB. Föreningens medlemmar är anslutna som grupp och avgiften är 150 kr mån. TV-Progammen kommer via föreningens fibernät och basutbudet 16 kanaler finns i kabel-tvuttaget både analogt och digitalt. Du behöver ingen extra utrustning bara plugga in antenkabeln. Avgiften ligger i föreningsavgiften/hyran. Fler kanaler kan du beställa via Canal Digital.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen äger ett mindre antal p-platser. Dessa kostar 1000 kr/mån. För köplats kontakta styrelsen. För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00, fax 08-508 260 40. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: www.stockholm.se. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 900 kr, alternativt löses biljett för 60 kr/dygn.
Övrigt
 • Till lägenheten hör ett litet källarförråd och ett större vindsförråd.
Economy
 • Community fee
  6 062 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår kabel-TV
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 100 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  4,814900%
 • Pantsättning
  är pantsatt.
Föreningen
 • Benämning
  Brf London 1.
 • Allmänt
  Brf London 1 är en äkta förening som bildades 1999. Föreningen äger och förvaltar fastigheten London 4 på adressen Östhammarsgatan 67 i Stockholm, marken köptes 2009. Föreningen har 44 lägenheter om totalt 2202 kvm och 1 lokal om 121 kvm. Föreningen godkänner delat ägande men inte juridisk person. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Conzignus Hem och Fastighet AB. För ytterligare information om föreningens ekonomi och verksamhet, vänligen se bifogad årsredovisning eller läs mer på hemsidan: http://brflondon1.ownit.nu/
 • Gjorda renoveringar
  2016: Helt nya balkonger 2015: Yttertaket renoverades och fönster målades. 2010-2013: Byte av undercentral, tappvattenstammar, avloppsstammar, renovering av trapphus och förstugor, installerat säkerhetsdörrar
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns en gemensam tvättstuga i källaren där det finns tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Det finns även cykelrum i källaren. Föreningen kommer att ha en container vår och höst för grovsopor. Föreningen har också en grönskande gård som finns att disponera för medlemmarna.
Området
 • Gärdet är landet mitt i stan! Det finns många grönområden mellan husen vilket ger en lätt lantlig känsla som många uppskattar, samtidigt som det är nära till city. På Gärdesfältet finns möjligheter till rekreation och motion med flertalet promenad och joggingstråk. Sommartid finns möjlighet till fotbollsspel och volleyboll. I utkanten av Gärdesfältet finns dessutom Kampementsbadet som är ett populärt tillhåll för alla generationer. Utegym finns på Gärdets gröna fält, invid Kampementsbadet. Närhet till flera matbutiker samt restauranger, bl.a. populära Phils Burger. Nära också till Fältöversten med flertalet butiker, restauranger och annan service. Tunnelbanestationen Gärdet finns med tre olika uppgångar. Det finns även flertalet busslinjer som går genom Gärdet, t.ex. buss 1, 72 och 76.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten