Pipersgatan 45 B, 8 tr

Pipersgatan 45 B, 8 tr

Slutpris

7 800 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Pipersgatan 45 B, 8 tr


Slutpris
7 800 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Högt upp i huset med sjöutsikt - balkong

Denna välplanerade 3:a erbjuder en optimal planlösning där varje kvadratmeter är smart utnyttjad. Bostaden bjuder på en fri och insynsskyddad miljö med en slående vy mot Barnhusviken/Klara Sjö från vardagsrummet och ett av sovrummen. Badrummet är utrustat med en praktisk tvättmaskin och det rymliga köket är stilrent med och funktion i åtanke, komplett med ett burspråk och gott om plats för en matgrupp.

Föreningen erbjuder en bekväm livsstil med bastu i huset samt en rymlig hiss för enkel åtkomst till bostaden. För bilägare finns även garage (i dagsläget kö). Dessutom är läget idylliskt, beläget intill en charmig strandpromenad som sträcker sig mellan Kungsholmen och Vasastan. Med närhet till Kungsholmstorg och Rådhuset åtnjuter du ett privilegierat läge på Kungsholmen, där det pulserande stadslivet möter lugnet från vattnet och den grönskande omgivningen. Välkommen till din nya drömbostad med en unik kombination av komfort, elegans och praktiskt belägen i hjärtat av staden.


Boarea
81 kvm
Avgift
4 091 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
8 av 9 (Hiss finns)
Såld
2024-04-30

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Pipersgatan såldes av oss 2024-04-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pipersgatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.