Pontonjärgatan 30, vån 8

Pontonjärgatan 30, vån 8

Slutpris

6 060 000 kr


Kungsholmen / Invid Norr Mälarstrand— Stockholm

Pontonjärgatan 30, vån 8


Slutpris
6 060 000 kr

Kungsholmen / Invid Norr Mälarstrand— Stockholm

Välplanerad takvåning i attraktivt läge!

- ACCEPTERAT PRIS
- Insynsskyddat
- Belägen högst upp i huset
- Fönsterpartier i flera väderstreck
- Välskött förening som äger marken

Med ostört läge i attraktiva kvarter ligger denna underbara lägenhet. Den eleganta kombinationen av stilfulla detaljer och påkostat materialval skapar en genomgående charm. Fönsterpartierna vetter mot flera väderstreck och bjuder på såväl härligt ljusinsläpp som fantastisk utsikt över takåsarna. Bostaden har gott om förvaringsmöjligheter, inklusive ett tillhörande källarförråd.

I stilfull fastighet från 1925 finns bostadsrättsföreningen Mälarstrand. En stabil, välskött förening med god ekonomi. Föreningen bildades 1986 och förvärvade fastigheten 1989 med adresserna Pontonjärgatan 30 och Sankt Eriksgatan 8. Totalt upplåts 32 lägenheter och 2 lokaler med bostadsrätt.

Området innehar några av Stockholms vackraste hem med flertalet eftersökta adresser och mängder av populära restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Mäster Anders, Izakaya Lokal, Kitchen and Table och Trattorian. Längst med Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Ta en promenad förbi Stadshuset över Stadshusbron och du är vid centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanan i närheten och flera busslinjer.


Boarea/biarea
63/3 kvm
Avgift
3 680 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
8/8 (Hiss finns)
Såld
2023-11-08

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Pontonjärgatan såldes av oss 2023-11-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pontonjärgatan.

Boka värdering

Renzo Cardona Bedoya

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.