Redargatan 7

Redargatan 7

Slutpris

3 650 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Redargatan 7


Slutpris
3 650 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Sjöstadens lägst belånade förening!

Balkongen öppnar upp mot den grönskande gården och bjuder på härlig morgon- och förmiddagssol. De öppna sociala ytorna tillsammans med stora fönsterpartier skapar en ljus och trivsam atmosfär i hela bostaden.

Planlösningen är omsorgsfullt utformad och uppfyller alla krav för ett modernt boende. Här finner du välkomnande sociala ytor med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, ett rymligt vardagsrum samt gott om förvaringsutrymme i en praktisk klädkammare. Bostaden är i utmärkt skick med ljusa färgval och genomgående ekparkett, vilket ger en enhetlig och stilren känsla.

Denna adress erbjuder närhet till ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar. Dessutom kan Södermalm enkelt nås med en kort promenad över bron. Den perfekta kombinationen av det lugna läget mot innergården och Söders pulserande atmosfär på gångavstånd gör detta till en eftertraktad plats att bo på.

Tillgängligheten är utmärkt med nära till hands för bussar och tvärbana precis utanför porten, samt tunnelbanans gröna linje vid Gullmarsplan och Skanstull. HSB:s Brf Redaren är en välskött och stabil förening med extremt låg belåning, vilket ger trygghet för dess medlemmar. Som medlem i HSB:s Brf Redaren har man även tillgång till två övernattningsrum för extra bekvämlighet.

Denna lägenhet erbjuder en bekväm och harmonisk livsstil med alla bekvämligheter och faciliteter på nära håll. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning av denna fantastiska bostad.


Boarea
46 kvm
Avgift
2 712 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-26

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Redargatan såldes av oss 2024-03-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Redargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.