Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Södermalm / Ringvägen 70

2:a om 43,5 med balkong och magnifik utsikt!

Varmt välkommen till denna trevliga och ljusa tvårummare om 43,5 kvm med balkong om hela 8,5 kvm i sydöstläge och magnifik utsikt över hustaken, trädkronorna och ända bort till Globen. Lägenheten karaktäriseras av ljusa ytskikt och genomgående parkett och det höga läget ger oslagbar fröjd för ögat att titta ut genom fönstren. Ett stort vardagsrum som ger flexibel möblering och det rofyllda sovrummet som har direkt utgång till den stora möblerbara balkongen har plats för säng och sängbord. Vidare erbjuder lägenheten ett bra arbetskök och helkaklat fräscht duschrum med tvättmaskin och underliggande golvvärme. Här bor ni högt upp med skönt ljusflöde med närhet till vatten vid Årstaviken och grönska i Tantolunden samt till trevliga restauranger och caféer. I området finns även flertalet busslinjer, T-bana, pendeltåg vid Södra station samt Ringen med härlig shopping. Välkommen på visning!

Stockholm / Södermalm
Ringvägen 70
Final price: 3 735 000 kr
Enclosed: 43,5 kvm
Community fee: 3 081 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 4 av 8 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Ringvägen