Ringvägen 135

Ringvägen 135

Slutpris

4 390 000 kr


Södermalm— Stockholm

Ringvägen 135


Slutpris
4 390 000 kr

Södermalm— Stockholm

Unik bostad med tidstypisk charm och moderna bekvämligheter på Södermalm!

Välkommen till Ringvägen 135, en underbar bostad belägen på andra våningen i en lågt belånad förening byggd sent 20-tal. Här erbjuds en sällsynt möjlighet att förvärva en elegant lägenhet med klassiska inslag som passar perfekt till den arkitektoniska stilen från den tiden, samtidigt som den har blivit uppdaterad med moderna bekvämligheter i det renoverade köket och badrummet.

När du kliver in i denna bostad möts du av en omedelbar känsla av historia och karaktär. Här finns generösa takhöjder, vackra stuckaturer och vackert bevarade originalgolv som tillsammans skapar en tidlös atmosfär. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och sociala sammankomster, med spröjsade fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och erbjuder en härlig utsikt över omgivningen.

Det renoverade köket är en dröm för den matlagningsentusiasten. Här har moderna vitvaror integrerats sömlöst med stilfulla skåp och arbetsytor i hög kvalitet. Det är en plats där du kan utforska din kreativitet och samtidigt njuta av bekvämligheten med modern utrustning. I anslutning till köket finns bra yta för en matplats som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet.

Badrummet är elegant renoverat med noggrant utvalda material och högkvalitativa detaljer. Här kan du koppla av och unna dig lyxiga stunder i den moderna duschen.

I anslutning till vardagsrummet finns en praktisk klädkammare där du kan organisera dina kläder och tillbehör på ett smidigt sätt. Dessutom har sovrummet en stilfullt integrerad garderob som är både funktionell och estetiskt tilltalande. Vidare finns en diskret hatthylla i den välkomnande hallen, vilket ger dig en bekväm plats att förvara dina ytterkläder och accessoarer.

Ett mycket trevligt boende erbjuds och på den fina innergården finns det trädgårdsgrupper, gasolgrill och fin växtlighet. Föreningens ekonomi ses som väldigt stark där föreningen äger marken och belåningsgraden endast ligger på 2875 kr/kvm. Till bostaden hör även ett vindsförråd till.

Lägenheten är belägen på eftertraktade Södermalm, känt för sin livliga atmosfär och kulturella mångfald. Här finner du ett brett utbud av restauranger, kaféer, butiker och grönområden. Med närhet till kollektivtrafik och goda kommunikationer är det enkelt att ta sig runt i Stockholm och utforska allt som staden har att erbjuda.

Sammanfattningsvis är detta en unik bostad som erbjuder det bästa av två världar - tidstypisk charm och klassiska inslag från sent 20-tal, kombinerat med moderna bekvämligheter. Låt denna pärla på Södermalm bli ditt nya hem!


Boarea
43 kvm
Avgift
1 610 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-06-07

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2023-06-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ringvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.