Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Sjövikshöjden-Liljeholmskajen / Sjöviksbacken 49

Bo nytt, stilrent och ljust i toppenfin 4:a på Sjövikshöjden! Lägenheten är genomgående med genomtänkt planlösning och med ett härligt ljusflöde från lägenhetens stora fönster. Stilrent vitt kök med separat matplats invid fönstret. Två helkaklade badrum varav ett har tvättavdelning. För soldyrkaren finns det två balkonger där solen lyser på någon av balkongerna nästan hela dagen. Insynsskyddat läge på Sjöviksbacken för dig som vill bo centralt precis strax utanför innerstan i ett modernt och expansivt område med omedelbar närhet till Årstavikens vatten, badmöjligheter, bra restauranger och fina promenadstråk. På kort gångavstånd finns Liljeholmen med tunnelbana, tvärbanan vid Årstadal och Årstabergs station med pendeltåg.

Stockholm / Sjövikshöjden-Liljeholmskajen
Sjöviksbacken 49
Final price: 5 475 000 kr
Enclosed: 91 kvm
Community fee: 5 061 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Sjöviksbacken