Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Gärdet / Smedsbacksgatan 7

3,5:a i toppskick med balkong!

Varmt välkomna till en av Gärdets finaste lägenheter! Bostaden har härliga sällskapsytor med fina materialval, vacker nyslipad fiskbensparkett och ett generöst ljusinsläpp via flera fönster i två väderstreck. Välkomnande entré med en inre möblerbar hall. Rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp samt balkong i härligt västerläge. Stilrent arbetskök med hög maskinell utrustning. Två mysiga sovrum och ett helkaklat badrum med badkar. För er som vill bo centralt men ändå lite ifred är detta en perfekt lägenhet. Lägenheten är omgiven av grönska, har ingen insyn och är belägen i populära kvarter med närhet till promenadstråk, trevliga restauranger samt till mycket goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Välkommen på visning!

Stockholm / Gärdet
Smedsbacksgatan 7
Final price: 5 850 000 kr
Enclosed: 77 kvm
Community fee: 4 295 kr/mån
Rooms: 3,5 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 8 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Smedsbacksgatan