Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Hornstull / Tobaksspinnargatan 4

Mysig 2:a i Hornstull!

Varmt välkomna till denna mysiga 2:a om 43 kvm som passar både singlar och par mitt i sprudlande Hornstull på Södermalm! Hela lägenheten är vitmålad med ett vackert trägolv och har ett stort vackert fönsterparti med spröjs och originaldetaljer som släpper in mycket ljus och sätter skön prägel på hela lägenheten. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffa och matbord och har en bardisk mot den fina köket med vita luckor och grå mosaik. Vidare finner ni ett sovrum med fönster mot innergården och plats för säng samt ett fräscht badrum med badkar. Hornstull har allt man kan tänkas behöva inom korta gångavstånd. Goda kommunikationer över hela staden med bussar och tunnelbana, park- och grönområden i intilliggande Tantolunden och Långholmen samt flertalet populära restauranger och caféer som t.ex Babel Deli, Beijing 8 och Gateau. Shopping finns i Gallerian Hornstull med flertalet trendiga butiker. Välkommen på visning!

Stockholm / Hornstull
Tobaksspinnargatan 4
Final price: 3 300 000 kr
Enclosed: 43 kvm
Community fee: 2 039 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 0,5 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Tobaksspinnargatan