Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Stockholm/Vasastan / Tomtebogatan 33, 5 tr

Sekelskiftesdröm i Vasastan med utsikt över Birkastans takåsar!

Fem trappor upp i välskött och vacker fastighet finner ni denna sekelskiftesdröm om 127 kvm med en solig och möblerbar balkong med magnifik utsikt över takåsarna! Bostaden erbjuder tre trivsamma och rymliga sovrum med goda förvaringslösningar. Ett ljust och luftigt vardagsrum med en fransk balkong som ger ytterligare ljus och atmosfär i rummet och ett fullt utrustat kök med matplats för det större sällskapet runt matbordet. Här återfinns vackra sekelskiftesdetaljer såsom vitsåpade vackra trägolv, generös takhöjd och vackra fönster med nisch. Boendet har luftiga och härliga ytor och ett generöst ljusflöde genom hela lägenheten. Bo i en välskött och skuldfri förening på ett mycket bra läge i Vasastan intill Rörstrandsgatan och dess stora utbud av trevliga restauranger. En kort promenad bort ligger Karlsbergs Slottspark med lummiga grönområden och härliga promenadstråk. Goda kommunikationer från Sankt Eriksplan med tunnelbanans gröna linje och flertalet bussar. Varmt välkomna på visning!

Stockholm / Stockholm/Vasastan
Tomtebogatan 33, 5 tr
Final price: 10 500 000 kr
Enclosed: 127 kvm
Community fee: 4 131 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Floor: 5 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Tomtebogatan