Tomtebogatan 19, 4 tr

Tomtebogatan 19, 4 tr

Slutpris

6 875 000 kr


Vasastan - Birkastan— Stockholm

Tomtebogatan 19, 4 tr


Slutpris
6 875 000 kr

Vasastan - Birkastan— Stockholm

Drömboende med oemotståndlig charm som är något utöver det vanliga och absolut måste upplevas på plats. Här finner du ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, fungerande kakelugn samt en härlig rymd med cirka 3.05 meter i takhöjd. Lägenheten har renoverats med stilsäker blick och genomgående finner du vackra 10 -talsdetaljer som fina originalgolv samt speglade dörrposter-, fönstersmygar- och innerdörrar. Vardagsrummet som har ett burspråk med två stora fönster ger plats för såväl sällskapsdel och större middagsbord. I rummets ena hörn pryder en vacker kakelugn som blir ett mysigt och värmande tillskott under mörka vinterkvällar. Det stilrent renoverade köket är rymligt med helkaklad vägg, vacker arbetsyta i grön marmor samt en platsbyggd sittbänk som integrerats med kökets inredning och blir den naturliga platsen att umgås när middagen förbereds. Lägenhetens rymliga sovrum öppnar upp med pampiga pardörrar mot vardagsrummet och det breda fönsterpartiet bidrar med härligt ljusinsläpp. Här ges du gott om utrymme för dubbelsäng och övrig möblering samt finner en klädkammare som ger plats åt det mesta. Ifrån sovrummet når du även lägenhetens bonusrum som idag möbleras med som barnrum men även fungerar utmärkt för dig som är i behov av ett hemmakontor. I hallen finner du bra förvaring i en inbyggd garderob och badrummet är helkaklat med golvvärme samt utrustat med tvättmaskin.

På Tomtebogatan 19 bor du i en ytterst välskött förening med mycket god ekonomi. Föreningen har knappt 3000.000 kr i lån vilket ger cirka 968 kr i lån/kvm.

Birkastan har ett ytterst attraktivt läge och bara ett stenkast från lägenheten ligger populära Rörstrandsgatan som kantas av trendiga restauranger och brunchställen samt mysiga caféer och barer. Du har även nära till härliga grönområden och vackra promenadstråk längs Karlbergskanalen och Karlbergs Slott. Vid Karlbergs Slott solar och badar många Vasastansbor och här finns även flera motionsspår för löprundan. I motsatt Väderstreck lockar Vasaparken med stora gräsytor, konstgräsplan/skridskobana, minigolf och mysiga fik. Bara några minuter bort ligger Sankt Eriksplan med oslagbara kommunikationer (T-bana och bussar bl.a. linje 3, 4 samt flygbussar från Torsgatan). På bekvämt promenadavstånd finns också Citybanan vid Odenplan.


Boarea
60 kvm
Avgift
933 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-09-29

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Tomtebogatan såldes av oss 2023-09-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tomtebogatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.