Älvängsvägen 5

Älvängsvägen 5

Slutpris

9 000 000 kr


Duvbo— Sundbyberg

Älvängsvägen 5


Slutpris
9 000 000 kr

Duvbo— Sundbyberg

Totalrenoverad villa

Med ca tio minuters promenad till tunnelbanan och ca fem kilometer från centrala Stockholm, i direkt anslutning till en lugn park ligger denna totalrenoverade villa. Bostadshuset är vackert beläget på en plan trädgårdstomt om ca 838 m² med utsikt mot den intilliggande parken. Bostaden med sina ca 140 m² erbjuder det bästa av två världar. Socialt och privat fördelat på två våningsplan där modern komfort kombineras med de klassiska attributen. Entréplanet erbjuder ett stort kök i öppen planlösning mot en ordentlig matplats och vardagsrummet. Stora fönster och en helglasad pardörr leder er ut till uteplatsen i bästa söderläge och trädgården samtidigt som det bidrar till ett härligt ljus. Ett stort badrum med såväl bubbelbad och duschmöjligheter är en lyxig och uppskattad detalj i denna bostad.

På det övre planet återfinns den privata avdelningen. Här finns helkaklat badrum med golvvärme, allrum, tre sovrum samt utgång till en stor balkong i bästa solläge. Nuvarande ägare har från 2009 och framåt genomfört stora renoveringar på bostadshuset såsom installation av ny värmeanläggning, installation av ny el, installation av ny VVS, omdisponering av planlösningen, nytt yttertak, ny dränering, ny pust och nya ytskikt i samtliga rum och badrum. Allt är utfört av fackman.

Välkomna till ett sant drömboende i unik och skyddad villaidyll där ni bor med närhet till allt.


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
33 945 kr/år
Tomtarea
838 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-03-16

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna villa på Älvängsvägen såldes av oss 2016-03-16. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Älvängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.