Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Löttingelund / Domarringsvägen 12

Rymlig 1-plansvilla på stor tomt i lugna omgivningar

Sävsjö Trähus om totalt 239 kvm varav 203 kvm är boyta fördelat på 7 rum och kök. Härliga sociala ytor i vardagsrummet med öppen planlösning mot kök där det är högt i tak och öppet upp till taknock . Fönster i 3 väderstreck. Fullutrustat Tibro kök. 4 ordentliga sovrum samt separat TV-rum och bibliotek. Huset ligger i 45 graders vinkel med de sociala ytorna åt ena hållet och den privata familjedelen åt andra. Vinrum med gott om förvaring. Familjebadrum med både bubbelbadkar och separat dusch. Garaget har gjorts om till ett mycket väl fungerande hobbyrum. Den elektriska garagedörren finns kvar och det går lika bra att använda som garage. Stor plan tomt på 2 082 kvm gör det möjligt att vidareutveckla sitt boende tack vare den generösa byggrätten. Genomgående i huset är vattenburen golvvärme, mattlackad ekparkett och vitlaserade furutak. Bara några hundra meter från huset kommer man till Rönningesjön med badplatser vackra promenader och Skavlötens friluftsområde. 200 meter åt andra hållet finns det Enstaspåret med eljus upp till 5km.

Täby / Löttingelund
Domarringsvägen 12
Final price: 9 685 000 kr
Enclosed: 203/36 kvm
Running costs: 45 418 kr/år
Plotarea: 2082 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Domarringsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.