Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Gribbylund / Gribbylunds torg 3 A, 2tr

Välkommen att njuta av denna mycket trevliga och välskötta lägenhet, centralt i Gribbylund! Rymlig, härlig balkong i västerläge. Förening med låga avgifter! Från lägenheten är det 500 m till Rönningesjön med dess stora angränsande grönområden. Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter vid Skavlötens friluftsgård som ligger inom gångavstånd. Rönningesjön plogas vintertid upp för skridskoåkning och längdspår. Här går även bra att fiska. En ny street basketplan har anlagts med korgar i två nivåer för att passa alla åldrar. Boule banan är också spelbar. Ängsholmsbadet som ligger vid Rönningesjöns västra strand är ett kommunalt bad. Badet är mycket populärt med stora gräsytor och har två badstränder med bryggor. Badet har även ett hopptorn, omklädningsrum, utomhusdusch och toalett. Det finns ett flertal förskolor och familjedaghem i närområdet. Täby friskola har två skolor för åk 0-5, finns inom ett par minuters gångväg samt två kommunala grundskolor i Gribbylunds centrum. I centrumet finner du ICA-affär och 2 st restaurang.er. Bra med kommunikationer bland annat till Mörby Centrum ( 10-15 min) och Täby Centrum, 2 km bort där det finns över 200 butiker och all tänkbar service.

Täby / Gribbylund
Gribbylunds torg 3 A, 2tr
Final price: 2 560 000 kr
Enclosed: 75,5 kvm
Community fee: 2 761 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Gribbylunds Torg