Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Gribbylund / Gribbylundsvägen 74 A, 2 tr

Välkommen till denna nyrenoverade 3:a i Gribbylund med mycket låg månadsavgift. Stor balkong med eftermiddags- och kvällssol. Ljus och välplanerad med insynsskyddat läge. Lägenheten är total renoverad 2016 ( exkl. badrum) med nya vitvaror i köket, nya ekparkett golv samt vita väggar i hela lägenheten. Här bor du med närhet till det mesta, kommunikationer och centrum! Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter. Fem minuters promenad till härliga omgivningar kring Rönningesjön där du kan njuta av grönområden samt bad vid strand och brygga. Alldeles i närheten finner du Skavlötens friluftsgård, Rönninge By med 4-H gård. Vintertid plogas sjön upp för skridskoåkning och längdspår. Barnomsorg och skola i området samt bra kommunikationer med bussar till Täby C. ( 2 km bort) och Mörby C. ( 15 minuter) I Gribbylunds centrum finns bl.a en ICA-affär, frisör, café, restauranger, bibliotek och videouthyrning.

Täby / Gribbylund
Gribbylundsvägen 74 A, 2 tr
Final price: 2 350 000 kr
Enclosed: 60,1 kvm
Community fee: 2 281 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Gribbylundsvägen