Näsbydalsvägen 8, 4 tr

Näsbydalsvägen 8, 4 tr

Slutpris

2 325 000 kr


Näsbydal— Täby

Näsbydalsvägen 8, 4 tr


Slutpris
2 325 000 kr

Näsbydal— Täby

Ljus tvåa med stora sociala ytor omgiven av grönska!

Varmt välkomna till denna ljusa tvåa med stora sociala ytor omgiven av grönska!

Här bor ni rymligt i en kvadratsmart tvåa i en av Täbys mest populära föreningar. Hallen är välplanerad med bra förvaring via en platsbyggd garderobsvägg samt en klädkammare. Här finns även utrymme för avhängning, sittbänk eller annat. Vardagsrummet är socialt planerat med semi-öppen planlösning till köket via en barbänk. Här finns det gott om utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel, matplats, bokhylla och annat önskvärt. Rummet har ett härligt ljusinsläpp ifrån ett generöst fönsterparti mot den trevliga innergården. Köket är fullutrustat och har även diskmaskin. Här är det gott om förvaring via flertalet över och underskåp med vita fronter samt bra arbetsytor. Sovrummet är rofyllt med fönster mot gården och har plats för en säng, byrå, tv eller andra trivselmöbler. Badrummet är fräscht och stilrent i vitt med utrymme för tvättmaskin.

Brf City Näsbydal är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen upplåter 900st bostadsrätter och 8st hyresrättslokaler som ger goda intäkter till föreningen. Här finns även ett garage med 68st garageplatser, hela 487st p-platser med eluttag för motorvärmare samt 24st p-platser med laddstolpar och 21st besöksparkeringar. Föreningen är mycket lågt belånad med endast 2.660kr/kvm enligt Årsredovisningen från 2020. De stora renoveringarna ligger även bakom, så som exempelvis stambytet 2000-2003 och fasadrenoveringen 2013. Som medlem i föreningen så har ni tillgång till en stor privat park utanför dörren med en ny fin lekplats med bl.a. ett vikingaskepp där barnen kan leka i, boulebanor, tennisplan och basketplan, tennisbanor, utedusch samt pergola med utemöbler och grillplats. Ni kan även nyttja flera stora tvättstugor, cykelrum och barnvagnsrum. Föreningen har även en kvartersgård som kan hyras för tillställningar. För den med gröna fingrar så finns odlingslådor via kösystem.

I Näsbydal så har ni allt ni kan behöva inom räckhåll. Precis utanför porten finner ni närmsta mataffär (ICA Nära), men även ett stenugnsbageri/café och en restaurang, m.m. Kommunikationerna är fantastiska med kort promenadavstånd till både Roslagsbanans station Roslagsnäsby och bussar (Roslagsnäsby Trafikplats vid E18) så att du snabbt kan ta dig till stan eller till Täby Centrum där ni finner ett stort utbud av shopping, bio och restauranger. Här bor ni trivsamt med närhet till både natur och stadsliv.

Välkomna på visning!


Boarea
48.5 kvm
Avgift
2 344 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 16 (Hiss finns)
Såld
2021-06-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.