Search Menu
Bostaden är såld

Tungelsta / Allévägen 9 D

Välplanerad 1:a med låg avgift!

Varmt välkomna till denna välplanerade 1:a som är belägen i idyllisk miljö med kort promenadavstånd till Tungelsta pendeltågstation! Lägenheten är bekvämt belägen på entréplan och har en rogivande och ostörd utsikt över en porlande å, grönområden och parkytor. Genomgående ljus med snyggt laminatgolv och vita väggar. Badrummet är helkaklat och har kommod, tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork. Köket har en stilren inredning med moderna vitvaror från Husqvarna och induktionshäll. I vardagsrummet finns gott om plats för säng, sällskapsytor och mindre matbord. Belägen i populära Brf Ankaret som är en välskött förening med låga avgifter. Här finns allt man kan behöva in om bekvämt gångavstånd såsom mataffärer, restauranger och utmärkta kommunikationer. Vacker natur ligger runt hörnet och här finns alla möjligheter till ett aktivt friluftsliv i ett expansivt område med stora framtidsplaner. Möjlighet finns till snabbt tillträde!

Tungelsta
Allévägen 9 D
Final price: 1 250 000 kr
Enclosed: 28 kvm
Community fee: 1 555 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: Entréplan av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Tungelsta / Allévägen