Search Menu
Bostaden är såld

Tungelsta - Tungelsta-Krigslida / Skogsvägen 54

Ljus och välplanerad lägenhet med balkong! Sällan till salu i populära Krigslida.

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a som ligger i lugnt och barnvänligt område i populära Krigslida! Här är man omgiven av vacker natur, lugna kvarter och närhet finns till utmärkta kommunikationer, förskolor och skolor. Lägenheten är belägen i stabil, välskött förening där stora renoveringar har gjorts, däribland stambyte i fastigheternas badrum och kök. Genomtänkt planlösning med gott om plats för förvaring tack vare separata garderober, inbyggda garderober, klädkammare samt så ingår både källar-och vindsförråd. Lägenheten har genomgående generöst ljusinsläpp och fräscha, vita ytskikt. Köket inbjuder till matlagning och trevliga familjemiddagar med god arbetsyta och plats för matbord. Båda sovrummen är väl tilltagna med gott om plats för såväl förvaring som stor dubbelsäng. Vardagsrummet har utgång till den nyrenoverade balkongen som har en mycket trevlig utsikt över skog och grönska samt föreningens gemensamma grillplats. Balkongen har ett utmärkt västerläge där man kan njuta av solen på sena sommarkvällar. Här finner du ett komplett boende med naturen och lekplats för barnen precis utanför porten. Endast fem minuter bort finns pendeltåg och bussförbindelser finns alldeles i närheten. Gott om plats finns för parkering i området och föreningen har dessutom generös gästparkering. Tillgång finns till stor och praktisk tvättstuga och i föreningen finns även cykelrum, föreningslokal och mysigt grillområde. Möjlighet finns till snabbt tillträde. Varmt välkomna på visning!

Tungelsta / Tungelsta-Krigslida
Skogsvägen 54
Final price: 1 560 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Community fee: 5 150 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Tungelsta / Skogsvägen