Skogsvägen 54

Skogsvägen 54

Slutpris

1 560 000 kr


Tungelsta-Krigslida— Tungelsta— HANINGE

Skogsvägen 54


Slutpris
1 560 000 kr

Tungelsta-Krigslida— Tungelsta— HANINGE

Ljus och välplanerad lägenhet med balkong! Sällan till salu i populära Krigslida.

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a som ligger i lugnt och barnvänligt område i populära Krigslida! Här är man omgiven av vacker natur, lugna kvarter och närhet finns till utmärkta kommunikationer, förskolor och skolor. Lägenheten är belägen i stabil, välskött förening där stora renoveringar har gjorts, däribland stambyte i fastigheternas badrum och kök.

Genomtänkt planlösning med gott om plats för förvaring tack vare separata garderober, inbyggda garderober, klädkammare samt så ingår både källar-och vindsförråd. Lägenheten har genomgående generöst ljusinsläpp och fräscha, vita ytskikt. Köket inbjuder till matlagning och trevliga familjemiddagar med god arbetsyta och plats för matbord. Båda sovrummen är väl tilltagna med gott om plats för såväl förvaring som stor dubbelsäng.

Vardagsrummet har utgång till den nyrenoverade balkongen som har en mycket trevlig utsikt över skog och grönska samt föreningens gemensamma grillplats. Balkongen har ett utmärkt västerläge där man kan njuta av solen på sena sommarkvällar.

Här finner du ett komplett boende med naturen och lekplats för barnen precis utanför porten. Endast fem minuter bort finns pendeltåg och bussförbindelser finns alldeles i närheten. Gott om plats finns för parkering i området och föreningen har dessutom generös gästparkering. Tillgång finns till stor och praktisk tvättstuga och i föreningen finns även cykelrum, föreningslokal och mysigt grillområde.

Möjlighet finns till snabbt tillträde. Varmt välkomna på visning!


Boarea
72 kvm
Avgift
5 150 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-05-13

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på skogsvägen såldes av oss 2016-05-13. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på skogsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.