Sök Meny
Såld

Tungelsta - Tungelsta-Krigslida / Vetestigen 1

Charmigt kedjehus med garage och hörntomt!

Varmt välkomna till detta välplanerade kedjehus med områdets bästa läge! Här kan njuta av väldisponerade ytor, eget garage, bastu, fiber och stor hörntomt. Huset är beläget i idylliskt kvarter med stor gemenskap med vacker natur runt hörnet och närhet finns till bra kommunikationer samt utmärkta skolor och förskolor. Huset är disponerat på två plan och erbjuder allt en barnfamilj kan behöva. På entréplan finns ett fräscht kök som inbjuder till matlagning och trevliga middagar. Praktisk tvättstuga finns med anslutning till garaget och från det generösa vardagsrummet kommer man ut till altanen som delvis ligger under tak. Förutom de två sovrummen som finns på entréplan finns ytterligare tre rum på övervåningen samt så finns plats för socialt umgänge i allrummet. Fastigheten är belägen i populärt och barnvänligt område som uppskattas för närheten till natur, bra kommunikationer och utmärkta förskolor och skolor.

Tungelsta / Tungelsta-Krigslida
Vetestigen 1
Slutpris: 4 000 000 kr
Boarea/biarea: 138/33 kvm
Driftkostnad: 30 699 kr/år
Tomtarea: 533 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 sovrum
Såld: 2016-11-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Tungelsta / Vetestigen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.