Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Tyresö
Barrskogsvägen 5, vån 3
Enclosed: 37 kvm
Community fee: 2 731 kr/mån
Rooms: 1 rum och kök.

Nyproduktion / Tyresö / Barrskogsvägen 5, vån 3

Fantastisk nyproducerad lägenhet högt upp i huset med balkong i bästa sydvästläge!

Bra planerad 1:a med balkong i sydvästläge högt upp i huset med fräscht badrum och fullutrustat stilrent kök. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som öppnar upp till många gäster, vardag som till fest. Underbar balkong där du kan sitta och njuta för fullt - ett riktigt härligt uterum sommartid! Här bor du mitt i naturen, nära skog, bad och skärgård och samtidigt tar du dig snabbt och smidigt in till Stockholm city antingen från områdets busshållplats till Gullmarsplan eller direktbuss till centralstation i rusningstider eller så tar du bilen snabbt och enkelt till länsväg 229 som är en motorväg till stockholm. Du har även nära till Tyresö centrum med bland annat butiker, caféer och livsmedelsbutiker. I Tyresö kommun så finns också ett stort utbud av fritidsaktiviteter som träningsanläggningar, simhall, ridanläggningar, ishallar och för den golfintresserade så har vi även Tyresö golfbana som ligger endast en stenkast från Tyresö centrum. Vill du promenera så gå i den vackra slottsparken och beskåda Tyresö slottet som byggdes på 1630-talet eller ta en promenad i Tyresö nationalpark, Alby fritidsgård eller varför inte längst med kuststräckan av skärgården. Längtar du att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt. Säljs på ritning så ingen visning sker i lägenheten. Tillträde till lägenheten sker 2016-10-27. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.


Provmöblera
Tyresö golf
Tyresö golf
Tyresö slott
Tyresö slott
Tyresö skärgård
Tyresö skärgård
Tyresö slottspark
Tyresö slottspark
Description
 • Description
  Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Hall Hall med linneskåp, garderob, hatthylla samt bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Kök Stilrent kök med bänkskiva, kyl/frys, helintegrerad diskmaskin samt induktionshäll, ugn och mikro. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrum Härligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket och utgång till den härliga balkongen. Badrum Helkaklat fräscht badrum med dusch. WC stol och tvättställ med underskåp och två lådor. Spegel, kombitvätt med praktisk bänkskiva i laminat. Balkong Underbar balkong i bästa sydvästläge där du kan njuta för fullt!
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  37 kvm
 • Rooms
  1 rum
TV- och Internetanslutning
 • TV
  Avtal med Telia triple play ingår i avgiften med Bredband, TV och Telefoni. En digitalbox per lägenhet ingår.
Tomt/Uteplats
 • Uteplats
  Balkong, läge sydväst.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  Garage: 14 st, 750 kr Mc.plats: 3 st, 200 kr Öppen p-plats: 43 st, 300 kr Öppen p-plats motorvärme: 3 st, 400 kr Hyra extra förråd: 5 st, 400 kr
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Det finns lägenhetsförråd, cykelrum, barnvagnsrum, styrelserum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd. Extra lägenhetsförråd för uthyrning.
Övriga upplysningar
 • FÖRENINGEN Skogskanten består av 76 välplanerade bostadslägenheter och blir JMs sista etapp i Tyresö Skogsstad. Lägenheter har genomtänkta planlösningar med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Förvaring finns i skjutdörrsgarderob eller klädkammare. Lägenheterna är 1 - 4 rum och kök stora och det finns ett stort urval utav mindre lägenheter. Huset består utav fyra trapphus och är 5 våningar högt samt källare. Alla våningsplan kan nås med både hiss och trappa. Det är entréer mot både kvartersgatan i söder och Njupkärrsvägen och genom den sistnämnda entrén ligger busshållplatsen endast en kort promenad bort. Tyresö Skogsstad kommer vara färdigställt under 2017 och då kommer området sammanlagt bestå utav 20 småhus och 226 lägenheter. Varje lägenhet har ett eget förråd i källaren inrett med hylla i förråd. Har du behov utav mer förvaringsyta finns det extraförråd att hyra. Cykelförråd, barnvagns- och rullstolsförråd finns i husets källare. Postboxar är placerade i entrén vid varje trappuppgång och morgontidningen får du levererad till tidningsfacket som är placerat utanför lägenhetsdörren. Sop- och återvinningsrum finns vid entréerna i trapphus 10 och 12 där både hushållssopor, tidningar, kartong och plast slängs. Gemensamhetslokal. Föreningens styrelserum med WC finns i källaren i trapphus 12. Närområdet bjuder på ett stort utbud av skolor, fritidsaktiviteter med närliggande Tyresö Nationalpark och fina badplatser. ÖVRIGT Här bor du mitt i naturen, nära skog, bad och skärgård och samtidigt tar du dig snabbt och smidigt in till Stockholm city antingen från områdets busshållplats eller med bil. Man har valt att bevara naturen i området där både tall och blåbärsris växer. Du har nära till Tyresö centrum med bland annat butiker, caféer, livsmedelsbutiker och en som har en ny (2013/2014) utökad 2000 kvm stor handelsyta som leder till ännu större utbud på övre plan. I Tyresö kommun så finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter som träningsanläggningar, simhall, ridanläggningar, ishallar och för den golfintresserade så har vi även Tyresö golfbana som ligger endast en stenkast från Tyresö centrum. Vill du promenera så gå i den vackra slottsparken och beskåda Tyresö slottet som byggdes på 1630-talet eller ta en promenad i Tyresö nationalpark, Alby fritidsgård eller varför inte längst med kuststräckan av skärgården. Det finns goda kommunikationer i området, bland annat buss 872 mot Gullmarsplan som avgår varje kvart under vardagarna, resan tar endast 16 minuter. Utmärkta cykelvägar går igenom området. Har du bil finns garageplats att hyra i grannföreningen eller utomhusparkering längs med kvartersgatan.
Economy
 • Kommentarer driftkostnad
  Varmvattenanvändningen beräknas ligga på ca 100 kr per månad, men beror på hur mycket varmvatten som använts.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,9477 %
Föreningen
 • Benämning
  Brf Skogskanten. I föreningen finns 76 lägenheter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten