Search Menu
Bostaden är såld

Tyresö / LM Ericssons Väg 12, 1 tr

4:a i populära Tyresö trädgårdar!

Obs! Fast pris Ljus 4:a med öppen planlösning, två balkonger och generösa umgängesytor i Brf Tyresö Trädgårdar! Huset uppfördes 2014-2015 av Oscar Properties så standarden är hög- Stort och luftigt vardagsrum med utgång till en av balkongerna och ett stilrent kök från Ballingslöv med inslag av carrera marmor och integrerade vitvaror. Tre ordentliga sovrum, duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst-wc Samtliga väggar och tak är vitmålade och golven är av vit pigmenterad ek. Lägenheten ligger fint belägen nära Tyresö centrum med livsmedelsbutiker, shopping och restauranger. Nära till natur med Alby friluftsgård och även till golfbana bara ett par minuter bort från lägenheten. Goda kommunikationer med bussar som tar dig till Gullmarsplan på 12 minuter. Flexibel inflytt from 8 aug 2016. Varmt välkommen på visning!

Tyresö
LM Ericssons Väg 12, 1 tr
Final price: 3 575 000 kr
Enclosed: 96 kvm
Community fee: 5 200 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Tyresö / Lm Ericssons Väg