Blåsippestigen 20

Blåsippestigen 20

Slutpris

1 100 000 kr


Väddö— Norrtälje

Blåsippestigen 20


Slutpris
1 100 000 kr

Väddö— Norrtälje

Insynsskyddat örnnäste!

Som ett örnnäste ligger detta nyrenoverade fritidshus om 56 kvm helt insynsskyddat på toppen av en fin, solig naturtomt om 1886 kvm med vackra släta berg i dagen.

Huset som genomgående renoverats de senaste åren har ett helt perfekt soligt och insynsskyddat läge med stor kringbyggd altan i sydväst med sol hela dagen. Hela huset har genomgående ljusa moderna ytskikt, stora glaspartier, nytt modernt kök med nya vitvaror, badrum med lättskött förbränningstoalett och två bra sovrum i en perfekt planlösning. Huset är förberett för vintervatten (som finns vid tomtgräns) och kan användas även vintertid.

Den fina, lättskötta naturtomten ligger högt beläget med vackra släta berg i dagen, gränsande mot allmänning åt två håll i ett perfekt soligt läge. Infart med plats för fyra till fem bilar, nya trappor och altanpartier, två förråd om 3 respektive 6 kvm finns också på tomten. Byggrätt enligt plan totalt 120kvm.

Lugnt och fint läge på återvändsgata med närhet ca 1km till bad och båtplats i fin del av skärgården samt endast ca 200m till SL buss 645 mot Norrtälje.


Boarea/biarea
56/3 kvm
Driftkostnad
11 643 kr/år
Tomtarea
1 886 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2016-07-04

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Blåsippestigen såldes av oss 2016-07-04. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Blåsippestigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.