Search Menu
Bostaden är såld

Väddö / Blåsippestigen 20

Insynsskyddat örnnäste!

Som ett örnnäste ligger detta nyrenoverade fritidshus om 56 kvm helt insynsskyddat på toppen av en fin, solig naturtomt om 1886 kvm med vackra släta berg i dagen. Huset som genomgående renoverats de senaste åren har ett helt perfekt soligt och insynsskyddat läge med stor kringbyggd altan i sydväst med sol hela dagen. Hela huset har genomgående ljusa moderna ytskikt, stora glaspartier, nytt modernt kök med nya vitvaror, badrum med lättskött förbränningstoalett och två bra sovrum i en perfekt planlösning. Huset är förberett för vintervatten (som finns vid tomtgräns) och kan användas även vintertid. Den fina, lättskötta naturtomten ligger högt beläget med vackra släta berg i dagen, gränsande mot allmänning åt två håll i ett perfekt soligt läge. Infart med plats för fyra till fem bilar, nya trappor och altanpartier, två förråd om 3 respektive 6 kvm finns också på tomten. Byggrätt enligt plan totalt 120kvm. Lugnt och fint läge på återvändsgata med närhet ca 1km till bad och båtplats i fin del av skärgården samt endast ca 200m till SL buss 645 mot Norrtälje.

Väddö
Blåsippestigen 20
Final price: 1 100 000 kr
Enclosed: 56/3 kvm
Running costs: 11 643 kr/år
Plotarea: 1886 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-07-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Väddö / Blåsippestigen