Search Menu
Bostaden är såld

Väddö / Havsskogen eriksdalsvägen 3

Välskött fritidshus med bra planlösning

Mycket välskött fritidshus om 80 kvm med optimal planlösning på en högt belägen naturtomt om 2244 kvm med fantastiskt fint solläge! Huset har en mycket bra planlösning med tre bra sovrum, fräscht badrum och vardagsrum/kök i öppen plan. Huset är genomgående mycket välskött och har delvis renoverats med nya ytskikt. Köket har matplats för 6-8 personer och vardagsrummet en fin murad öppen spis, stora glasytor och utgång till den stora härliga altanen i söder och väster. Den stora högt belägna tomten har ett mycket fritt och soligt läge där huset ligger på den högsta punkten. Öppen naturtomt med en del tallar, björkar och berg i dagen samt lättskötta planteringar med perenna växter och rosor. På tomten finns även två friggebodar inredda till gäststugor, den ena med kyl, spisplattor och en utediskbänk med sommarvatten. Här finns även ett utedass för gästerna. Havsskogen är ett välordnat och uppvuxet fritidshusområde i nära anslutning till ålands hav. Här finns en gemensamhetsanläggning med fotbollsplan, lekplats, klubbhus och en stor pool som barnen älskar. Här finns även vackra klippor och stenstränder för den som gillar havet, i närheten, Ca 1-1,3km bort finns båthamn och en underbar havsstrand!

Väddö
Havsskogen eriksdalsvägen 3
Final price: 1 580 000 kr
Enclosed: 80 kvm
Running costs: 12 727 kr/år
Plotarea: 2244 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Väddö / Havsskogen Eriksdalsvägen