Search Menu
Bostaden är såld

Väddö - Rörvik / Masängsvägen 8

Renoveringschans! -Forma din egen sommardröm

Längst inne på återvändsgata i fint, soligt och insynsskyddat sydvästläge ligger detta fina fritidshus om 62 kvm på en plan och fin tomt om 2172 kvm. Huset har råkat ut för en vattenskada och har sanerats av OCAB skadesanering. Huset saknar idag inredning men har en härlig potential för dig som vill forma din egen sommardröm. Utvändigt är huset i mycket gott skick och har bland annat helt nytt tak från 2016. Invändigt är huset helt oinrett men har murad öppen spis med roslagskamin och godkänt avlopp för både BDT och vattentoalett. På tomten finns ett fint gästhus om ca 28 kvm med kök, sovdel, badrum med dusch, vattentoalett och handfat samt bastu. Här finns även ett förråd med separat ingång. Den stora plana tomten ligger helt insynsskyddat längst in på återvändsgata, stora fina gräsytor för lek och spel i soligt sydvästläge. I området finns flera fina badställen och möjlighet till båtplats ca 500 m från huset. Närhet till buss SL645 (ca 100 m) till Norrtälje och Stockholm.

Väddö / Rörvik
Masängsvägen 8
Final price: 1 260 000 kr
Enclosed: 62,5 kvm
Running costs: 14 121 kr/år
Plotarea: 2172 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Väddö / Masängsvägen