Search Menu
Bostaden är såld

Vallentuna - Bällstaberg / Kantarellvägen 151

Unik Etagelägenhet

Unik etagelägenhet utöver det vanliga med enastående ljusinsläpp via rejäla fönsterpartier i flera väderstreck och högt i tak som skapar rymd och härlig atmosfär. Sociala ytor i delvis öppen planlösning och en fantastisk balkong i söderläge. Bostaden erbjuder såväl genomgående fräscha ytskikt som lättmöblerade ytor och ligger enbart ett stenkast från grönområden. Inbjudande hall med med gott om förvaring, fantastiskt vardagsrum med härlig rymd i delvis öppen planlösning mot kök och matplats. Ljust fullutrustat kök med välförsedd förvaring och goda arbetsytor. Goda inredningsmöjligheter med plats för såväl soffgrupp, mediamöbel och matgrupp om 4-6 personer. Denna bostad måste ses!

Vallentuna / Bällstaberg
Kantarellvägen 151
Final price: 3 050 000 kr
Enclosed: 102,4 kvm
Community fee: 6 630 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vallentuna / Kantarellvägen