Villavägen 90

Villavägen 90

Slutpris

3 700 000 kr


Västerhaninge/Ribby— Västerhaninge— Haninge

Villavägen 90


Slutpris
3 700 000 kr

Västerhaninge/Ribby— Västerhaninge— Haninge

Radhus på omtyckta Villavägen i Västerhaninge!

400 meter från Västerhaninge centrum och pendeltågsstation - i ett av Västerhaninges mest uppskattade områden finns nu detta trevliga radhus till försäljning.

Radhuset är beläget i lugnt område med trevliga uteplatser och grönskande omgivningar. Här bor du med trevliga grannar i alla åldrar och det är lika nära till grönområden som till perfekta kommunikationer och barnomsorg.

Bostaden har ägts av samma familj de senaste 40 åren och letar nu efter nya ägare som vill trivas lika bra! Radhuset disponeras över öppna sociala ytor på nedre plan och tre stycken mycket stora sovrum på övre plan.

Badrummet har byggts om på övre plan och den tidigare klädkammaren har istället blivit ett större badrum. Här finns gott om utrymme för både dusch, badkar, förvaring och dubbelhandfat.

Inom samfälligheten ingår ett garage i länga och i området finns goda parkeringsytor för de som har fler än en bil. På tomten finns även en praktisk förrådsbyggnad som rymmer diverse trädgårdsverktyg, cyklar, utemöbler etc.

Inom 5 minuters promenadavstånd nås Västerhaninge Centrum med ett brett serviceutbud som bl.a. livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym, apotek och mycket mer. Barnen kan enkelt ta sig på egen hand till skolan och god barnomsorg finns i närområdet.

Oavsett om du väljer att ta bilen eller pendeltåget nås Stockholm City inom 30 minuter. Haninge kommun erbjuder många olika fritidsaktiviteter och i närområdet finns allt från golfanläggningar, ridhus, idrottsplatser och härliga Årsta Havsbad som är perfekt för ett sommardopp eller en skridskotur vintertid.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
122/8 kvm
Driftkostnad
58 635 kr/år
Tomtarea
202 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-06-17

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Villavägen såldes av oss 2022-06-17. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Villavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.