Search Menu
Bostaden är såld

Vaxholm - Resarö / Björkviksvägen 23

Högt belägen tomt med skymt av havet!

Skogstomt med högt fint läge med skymt över Björkviken och Trälhavet. Tomten är 3 120kvm. Detaljplanlagt område med kommunalt vatten och avlopp som tillåter 160kvm byggnadsarea på huvudbyggnad samt 80kvm på komplement byggnad. Fastigheten säljes som tomt och kommer att skrivas med friskrivningsklausul gällande byggnaderna. Resarö är en riktig kustpärla på bekvämt avstånd från Stockholm och med Vaxholms stora service utbud i närheten. På Resarö finns Ica-affär, skola från årskurs 1 till 6 och flera förskolor. Eftersom du här befinner dig på en ö har du alltid närhet till vattnet med bad och båtbryggor. Här kan du göra härliga promenader på alla småvägar och utflykter till friluftsområden bl.a. närbelägna Killingen på Resarö samt lite längre bort Eriksö med elljusspår i Vaxholm och hela Bogesundslandet. Vid den charmiga Resaröpaviljongen, byggd i kinesisk stil, brukar det ordnas traditionellt Valborgs- och midsommarfirande. Den är även möjlig att hyra för festliga tillfällen. Alldeles bredvid paviljongen finns det tennisbanor. Resarö ligger ca 35 km från Stockholm och ca 5 km från Vaxholm med broförbindelse och goda kommunikationer med SL-buss in till Tekniska Högskolan (via Danderyds sjukhus) och Vaxholm.

Vaxholm / Resarö
Björkviksvägen 23
Final price: 4 300 000 kr
Tenure: Tomt
Fastigh.bet: Vaxholm Ytterby 4:456
Sold: 2016-07-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vaxholm / Björkviksvägen