Björkviksvägen 23

Björkviksvägen 23

Slutpris

4 300 000 kr


Resarö— Vaxholm

Björkviksvägen 23


Slutpris
4 300 000 kr

Resarö— Vaxholm

Högt belägen tomt med skymt av havet!

Skogstomt med högt fint läge med skymt över Björkviken och Trälhavet. Tomten är 3 120kvm. Detaljplanlagt område med kommunalt vatten och avlopp som tillåter 160kvm byggnadsarea på huvudbyggnad samt 80kvm på komplement byggnad. Fastigheten säljes som tomt och kommer att skrivas med friskrivningsklausul gällande byggnaderna.

Resarö är en riktig kustpärla på bekvämt avstånd från Stockholm och med Vaxholms stora service utbud i närheten. På Resarö finns Ica-affär, skola från årskurs 1 till 6 och flera förskolor. Eftersom du här befinner dig på en ö har du alltid närhet till vattnet med bad och båtbryggor. Här kan du göra härliga promenader på alla småvägar och utflykter till friluftsområden bl.a. närbelägna Killingen på Resarö samt lite längre bort Eriksö med elljusspår i Vaxholm och hela Bogesundslandet. Vid den charmiga Resaröpaviljongen, byggd i kinesisk stil, brukar det ordnas traditionellt Valborgs- och midsommarfirande. Den är även möjlig att hyra för festliga tillfällen. Alldeles bredvid paviljongen finns det tennisbanor. Resarö ligger ca 35 km från Stockholm och ca 5 km från Vaxholm med broförbindelse och goda kommunikationer med SL-buss in till Tekniska Högskolan (via Danderyds sjukhus) och Vaxholm.


Tomtarea
3 120 kvm
Såld
2016-07-06

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Björkviksvägen såldes av oss 2016-07-06. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Björkviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.