Search Menu
Bostaden är såld

Vaxholm - Tynningö / Tynningösundsvägen 64c

Tomt på Tynningö

Nu har du chans att förvärva en väl tilltagen grönskande skogstomt på Tynningö. Tomten är 5084 kvm och du har bilväg hela vägen fram. Med några få steg befinner vi oss nere vid havet med goda badmöjligheter. Fastigheten ligger utom detaljplan. Tynningö är den nära skärgårdsön. Med ca 30 minuter in till Slussen lämpar sig tomten både för fritidshus eller permanentboende. Av Tynningöns ca 550 fastigheter är ca 200 som är bebodda året runt. På ön finns trevliga utflyktsmål, vandringsleder och insjön Myrholmsmaren där det finns en allmän badplats som uppskattas mycket under fina sommardagar. I den populära bygdegården anordnas olika aktiviteter såsom gympa, yoga, biokvällar, teaterkvällar mm. Till Tynningö går det att åka både med bil och Waxholmsbåt. Varje timme mellan kl. 06-23 går allmän bilfärja mellan Östra Tynningö och Norra Lagnö (avgiftsfri), fredag och lördag går sista turen vid midnatt 24.00. Det tar ca 7 minuter att åka. Bussar från Slussen trafikerar Norra Lagnö med ett byte på vägen. SL har en egen busslinje som trafikerar Tynningö och passar de flesta Waxholmsbåtar som angör Tynningö. Waxholmsbåt till Vaxholm tar ca 10 minuter eller till Strömkajen ca 1 timme. Från Vaxholm går Buss 670 till Tekniska Högskolan och innerstan.

Vaxholm / Tynningö
Tynningösundsvägen 64c
Final price: 1 025 000 kr
Tenure: Tomt
Fastigh.bet: Vaxholm Tynningö 1:977
Sold: 2016-06-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vaxholm / Tynningösundsvägen