Search Menu
Bostaden är såld

Vendelsö - Vendelsömalm / Albatrossvägen 54

2:a med låg avgift och stor balkong!

Med en låg avgift på populära Albatrossvägen ligger denna välplanerade och stilrena 2:a med stor balkong mot ostörd innergård. Här samspelar harmonisk kulörsättning med utmärkt planlösning. Fint badrum finns, helkaklat med golvvärme, bra arbetskök med plats för stort middagsbord, sovrum med flertal garderobsskåp samt ett riktigt fint vardagsrum med stora fönster och utgång till den härliga balkongen. Den stora hallen med klinkergolv erbjuder goda avställningsmöjligheter och garderobslösning. Brf Albatrossen är en stabil HSB förening med god ekonomi och placerad i ett ostört läge intill natursköna Tyresta Nationalpark och närhet till flertal badsjöar. På föreningens innergårdar finns trevliga lekplatser, grillstäder och rogivande natur. I närheten finns utmärkta busskommunikationer som inom 30 min tar dig till Stockholms innerstad. Flertal handelsplatser finns i närheten däribland Haninge Centrum och Port 73 med utsökt service och utbud. En sällsynt chans som sällan erbjuds - välkommen!

Vendelsö / Vendelsömalm
Albatrossvägen 54
Final price: 1 830 000 kr
Enclosed: 63 kvm
Community fee: 3 380 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Vendelsö / Albatrossvägen