Search Menu
Bostaden är såld

Vendelsö - Gudö / Bondvägen 57

Unik och solig jättetomt i Gudö med bygglov för arkitekthus.

Fantastisk byggklar villatomt om hela 3 758 kvm i attraktiva Gudö, ca 27 min från Cityterminalen. Övervägande plan mark och därför mycket lättbebyggd, VA-anslutning redan betald.Obs ingen koppling till husleverantör eller byggföretag. En synnerligen fin tomt med soligt västerläge, rejäl areal och med vacker liten kulle som prydnad i slutet av tomten. Här finns även plats för att bygga pool och tennisbana. På tomten finns ett äldre sommarhus och en gammal bastustuga. Byggrätt : 1 hus + 2 uthus. Max BTA 180 kvm (1- eller 2-pl). Uthus max 60 kvm (1 - 2 hus). Helt nära tomten ligger härlig natur med fina strövområden. Till Vendelsö Ridskola är det ca 1500 meter, till badplats vid Vendelsö Gård ca 3000 meter. Med bil tar det ca 13 minuter till Haninge Centrum och 10 minuter till ICA Maxi.

Vendelsö / Gudö
Bondvägen 57
Final price: 3 400 000 kr
Tenure: Tomt
Fastigh.bet: Haninge Vendelsö 3:674
Sold: 2016-09-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vendelsö / Bondvägen