Search Menu
Bostaden är såld

Vendelsö - Svartbäcken / Granebovägen 49

Sällan till salu! Stort kedjehus på attraktiv adress!

Sällan till salu! Stort kedjehus om 173+10 kvm beläget på en lugn och trygg återvändsgata mitt i Svartbäckens familjära bostadsidyll samt ett stenkast till skola och barnomsorg. Läget är i stort sett oslagbart och inom området finns endast ett fåtal likadana hus. Huset fördelar sig på två plan och möjlighet finns till 6 st sovrum. Mycket goda sällskapsytor finns i rymligt vardagsrum med kakelugn samt utgång till altan. Förutom en utsökt matplatsyta med utrymme för hela familjen finns ett underbart allrum på våningsplan med synliga bjälkar och utgång till en generös balkong med eftermiddagssol och utsikt över området. Utöver den mycket generösa bostadsytan finns här två underbara uteplatser, en med träaltan, tak och markis och en med trevlig gräsmatta mot trafikfritt område. Både förråd om 10 kvm finns samt carport med plats för en bil samt därutöver ytterligare plats för flera fordon. Från familjevänliga Granebovägen är det endast ett par meter till uppskattad barnomsorg, skolor och utsökta kommunikationer. På enbart 30 min nås Stockholms innerstad oavsett om du åker bil, buss eller pendeltåg. Flertal gallerior och handelsplatser finns i din absoluta närhet däribland Port 73 och Haninge Centrum med brett serviceutbud. Naturlivet i området är berikat med flera sjöar och naturstråk däribland Tyresta Nationalpark som erbjuder unika naturupplevelser i en av Sveriges äldsta urskogar. Varmt välkommen för en upplevelse på plats!

Vendelsö / Svartbäcken
Granebovägen 49
Final price: 5 050 000 kr
Enclosed: 173/10 kvm
Running costs: 38 344 kr/år
Plotarea: 403 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vendelsö / Granebovägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.