Sök Meny
Såld

Bälinge - Oxsätra / Oxsätra 159

Lantligt läge med fantastisk utsikt - 20 min till Uppsala

Välkommen till den perfekta familjevillan på landet med fantastisk vy över ängar och betande kor om somrarna. Oxsätra är en liten by, ca 2,5 mil från Uppsala, med gamla anor. I byn finns en matbutik, fotbollsplan, belyst motionsspår som blir skidspår på vintertid, bygdegård samt vackra omgivningar. Skolskjuts med hållplats strax utanför huset går till Skuttunge skola ca 15 min bil/bussfärd. Husets 127 kvm på entréplanet erbjuder 3 sovrum, vardagsrum, badrum samt ett stort kök med matplats. Källare med garage disponeras över 132 kvm och rymmer gillestuga, sovrum/gästrum, tvättstuga, duschrum, wc-rum, pannrum och förråd/klädkammare/matkällare. Från källaren nås det rymliga garaget via dörr i förrådet. Huset byggdes 1970 och erbjuder många originaldetaljer i gott skick såsom köket och de två badrummen, övriga ytskikt har uppdaterats med tapetsering eller målning av väggarna. Altanen byggdes 2014, huset dränerades 2012, avloppet är nytt från 2010 och pelletspanna med ny brännare från 2008 med fortlöpande underhåll därefter. Ni välkomnas av en välskött villa med stor altan på baksidan i insynsskyddat läge mot öster, här faller solens strålar hela dagen från morgon till efter lunch. Den stora tomten á 1 578 kvm bjuder in till bus och lek men även möjlighet till egna odlingar. På baksidan finns ett förråd till förvaring av trädgårdsredskap. Välkommen på visning, välkommen hem!

Bälinge / Oxsätra
Oxsätra 159
Slutpris: 1 895 000 kr
Boarea/biarea: 127/131 kvm
Driftkostnad: 39 100 kr/år
Tomtarea: 1578 kvm
Rum: 6 rum
Såld: 2016-11-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Bälinge / Oxsätra
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.