Search Menu
Bostaden är såld

Enköping - Gånsta / Gulkremlagatan 7

Radhus med hörntomt!

Trivsamt gavelradhus med hörntomt på populära Gulkremlagatan i Gånsta. Gångavstånd till skola, förskola, livsmedelsaffär och natur! Radhuset erbjuder ett bekvämt boende på ett plan med en boarea om 81 kvm fördelat på 3 rok, varav 2 sovrum, vardagsrum, badrum samt separat tvättstuga. Totalrenoverat, modernt kök med induktionshäll och stort hörnkylskåp. Nytt, inglasat uterum om 15 kvm. Lättskött och grönskande tomt med flertal uteplatser i syd-västläge med många soltimmar. Friköpt tomt om 313 kvm. Fristående förråd på framsidan. Garage i länga. Denna fastighet är besiktigad, se bifogad överlåtelsebesiktning under FAKTA.

Enköping / Gånsta
Gulkremlagatan 7
Final price: 2 350 000 kr
Enclosed: 81/15 kvm
Running costs: 31 220 kr/år
Plotarea: 313 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Enköping / Gulkremlagatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.