Search Menu
Bostaden är såld

Gimo / Ekgatan 7

Barnvänlig villa med lummig trädgård angränsande till skog

Välkommen till tegelvillan på Ekgatan 7 med fin och lummig trädgård samt skogen inpå knuten. Här bor ni i centralt läge med närhet till det mesta såsom, dagis, skola, affär etcetera. Gott om plats på 99 kvm + 95 kvm för hela familjen med 3 sovrum på övre planet och möjlighet att inreda flera sovrum i källarplanet. Här finns även stora sällskapsutrymmen i matplats, vardagsrum och gillestuga. I gillestugan finner ni hög mysfaktor i öppna spisen där roslagskassett har installerats. Utöver huset finns vidbyggt garage med plats för bil och förvaring samt en fantastisk trädgård med perenner, buskar och fruktträd. På husets framsida i sydvästläge finns möjlighet för sol inpå kvällen medan baksidans inglasade altan fångar morgon- och förmiddagsstrålarna. Huset har genomgått en del stora renoveringar, bland annat nytt värmesystem (vattenburna radiatorer med luft-vatten värmepump) från 2007, nytt tak från 2013 samt nytt garagetak i år, 2016. Välkommen till den gamla bruksorten Gimo som idag är mest känt för Sandvik Coromant och sysselsätter många av invånarna på orten. I Gimo finns bland annat varierande idrottsliv, skola från F-9, gymnasium, vårdcentral, matvarubutiker och sist men inte minst, Gimo Herrgård i fantastiskt vacker miljö. Se länkade sidor här bredvid för vidare information om orten och Herrgården. Denna fastighet är besiktigad och energideklarerad.

Gimo
Ekgatan 7
Final price: 1 400 000 kr
Enclosed: 99/95 kvm
Running costs: 24 288 kr/år
Plotarea: 970 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Gimo / Ekgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.