Salavägen 13

Salavägen 13

Slutpris

2 410 000 kr


Järlåsa— Uppsala

Salavägen 13


Slutpris
2 410 000 kr

Järlåsa— Uppsala

Välskött hus med bergvärme endast 25 minuter från Uppsala

Välkommen till detta välskötta hus beläget med perfekt pendlarläge, endast 25 minuter från Uppsala. På den stora och lummiga tomten finns mängder av vackra blommor, buskar samt rejäla gräsytor för barnen att leka på. På tomten finns även växthus, grill, dubbel carport samt trädäck med plats för möblemang. Stort och socialt kök med braskamin, bardel samt gott om utrymme för matbord. Köket är ljust och har fönster i tre vädersträck. På övervåningen finns tre sovrum och i källaren finns ett ytterligare rum som i dagsläget nyttjas som sovrum. På övervåningen finns fräscht badrum med dusch och i entréplanet finns toalett. Stor och rymlig tvättstuga finns i källarplanet. Huset värms upp av bergvärme och vatten samt avlopp är kommunalt. I området finns bl.a. skola upp till årskurs 6, fotbollsplan, elljusspår, närlivs, bensinstation samt busshållplats. Välkommen hem!


Boarea/biarea
112/56 kvm
Driftkostnad
30 370 kr/år
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2016-10-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.