Morängatan 26 D

Morängatan 26 D

Slutpris

2 150 000 kr


Alsike— Knivsta— Uppsala

Morängatan 26 D


Slutpris
2 150 000 kr

Alsike— Knivsta— Uppsala

Modernt gavelradhus med solig uteplats!

Upptäck detta charmiga gavelradhus i två plan med en egen solig uteplats. Detta är ett modernt hem där dansk design genomsyrar varje vrå - med takfönster, högt snedtak, stora fönster och en öppen planlösning. Framför bostaden finns plats att parkera två bilar samt så finns här elbilsladdare installerat!

Så snart ni kliver in genom den inbjudande entrédörren i glas, möts ni av en välplanerad hall. Här finns gott om plats för att organisera familjens ytterkläder och skor. Från hallen tar ni er sedan vidare in i bostaden till det eleganta köket, som smakfullt kombinerar vitt, svart och rostfritt. Här finner du allt du behöver för matlagning och bakning. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum möjliggör möblering på många olika sätt. Nuvarande ägare har en flyttbar köks-ö med barstolar, matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet når ni den fantastiska uteplatsen med trädäck som är den perfekta platsen för kvällsfikat under sommarhalvåret. Uteplatsen har integrerade blomlådor i skärmväggarna som ger möjlighet att ha blommor eller kryddväxter utan att använda golvytan. I övrigt så finner ni på entréplanet ett helkaklat badrum utrustat med både dusch, golvvärme, tvättmaskin + torktumlare samt plats för torkställ.

På övervåningen finner du ett ljust allrum som kan användas som hemmakontor, TV-hörna, extra gästrum eller varför inte barnens egna lilla vardagsrum? Här finns inte mindre än 2 takfönster och ett gavelfönster. Här finns även tre ljusa sovrum, varav ett passar utmärkt som master bedroom. Det finns här även en gäst-WC för att underlätta i vardagen.

Föreningens syrénomgärdade trädgård finns för alla medlemmar att använda. Här kan barnen leka på stenhällar och på gräsmatta, plocka jordgubbar, björnbär och vinbär. Den odlingsintresserade kan använda odlinglådorna. Här kan man ta en fika med grannar o vänner eller ha exempelvis ett ute-kalas.

Alsike är en expansiv tätort som erbjuder god service. Det är endast 100m till mataffär, gym, skönhetssalong och populära Alsike sushibar. Ändå ligger huset på en lugn återvändsgata.
I närområdet finns dessutom goda rekreationsmöjligheter med närhet till skogsområden med elljusspår, MTB-banor, grönytor, lekplatser, idrottsplats med fotbollsplan och idrottshall. I Alsike finns även ett flertal förskolor samt fyra skolor. På promenadavstånd från bostaden ligger busshållplatser som tar dig vidare till Uppsala C eller Knivsta C. Vidare från Knivsta C tar tåget dig till Stockholm C (29 min), Arlanda (9 min) och Uppsala C (10 min). Även goda kommunikationsmöjligheter erbjuds via E4:an till Uppsala och Stockholm. I Knivsta finner ni flera stormarknader, systembolag, vårdcentral med mera. Med bil eller cykel når ni Brunnby- eller Särstabadet som erbjuder badstrand med brygga, fiske och skridskor vintertid.


Boarea
99 kvm
Avgift
7 043 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Morängatan såldes av oss 2024-03-12. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Morängatan.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.