Hällmyran 4

Hällmyran 4

Slutpris

665 000 kr


Bladåker— Knutby— Uppsala

Hällmyran 4


Slutpris
665 000 kr

Bladåker— Knutby— Uppsala

Välkommen till detta 1,5-planshus som ligger lugnt belägen på en stor grönskande tomt i Bladåker. Tomten är på hela 3 300 kvm och består av större delen trädgårdstomt men även lite naturtomt. En härligt grön oas att fördriva sommrarna på. På tomten finns även 3 förrådsbyggnader samt en jordkällare.

Huset är putsat och byggt på 30-talet samt uppvärms genom direktverkande el och kaminen. Egen borrad brunn för vatten och sluten tank för wc. Huset samt förråden har renoveringsbehov. Det finns stor potential att få detta till en riktig sommarpärla.
Entréplan består av en charmig veranda och två större rum som används som matrum och vardagsrum. Innanför matrummet finns en mindre köksdel samt badrum.
Övre plan består av en större hall och sovrum. Klädkammare i sovrummet samt ett större förråd längs med hela den ena långsidan. Utgång till balkong från hallen.

Till Hallstaviksvägen är det 2-2,5 km och där finns busskommunikationer. In till Uppsala är det ca 4 mil och till Hallstavik 2,5 mil.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
43/31 kvm
Driftkostnad
11 360 kr/år
Tomtarea
3 300 kvm
Rum
4 rum (1 sovrum)
Såld
2016-08-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.