Search Menu
Bostaden är såld

Knutby - Bladåker / Hällmyran 4

Välkommen till detta 1,5-planshus som ligger lugnt belägen på en stor grönskande tomt i Bladåker. Tomten är på hela 3 300 kvm och består av större delen trädgårdstomt men även lite naturtomt. En härligt grön oas att fördriva sommrarna på. På tomten finns även 3 förrådsbyggnader samt en jordkällare. Huset är putsat och byggt på 30-talet samt uppvärms genom direktverkande el och kaminen. Egen borrad brunn för vatten och sluten tank för wc. Huset samt förråden har renoveringsbehov. Det finns stor potential att få detta till en riktig sommarpärla. Entréplan består av en charmig veranda och två större rum som används som matrum och vardagsrum. Innanför matrummet finns en mindre köksdel samt badrum. Övre plan består av en större hall och sovrum. Klädkammare i sovrummet samt ett större förråd längs med hela den ena långsidan. Utgång till balkong från hallen. Till Hallstaviksvägen är det 2-2,5 km och där finns busskommunikationer. In till Uppsala är det ca 4 mil och till Hallstavik 2,5 mil. Välkommen på visning!

Knutby / Bladåker
Hällmyran 4
Final price: 665 000 kr
Enclosed: 43/31 kvm
Running costs: 11 360 kr/år
Plotarea: 3300 kvm
Rooms: 4 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-08-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Knutby / Hällmyran